Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azt kívánom, h ebben a hò...

Azt kívánom, h ebben a hònapban összejöjjön a baba! Kinek volt még az idei karácsonyi kívánsága ez?

Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 22:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem....első ovutesztes hònapom.

Amùgy létezik hogy néhány nap különbséggel ujra pozi az ovu teszt??? 18 án az volt, majd sorra nega, 23.án megint pozi.

2012. dec. 24. 22:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is, nekem vannak tüneteim és dec 31 jan 1re nem várom, nem beképzelt tünetek, mert első babámnál is volt már elöte egy héttel, csak félek hogy megfog jönni, jan 1-én tesztelek ha nem jön meg, és nem esik le a hőm
2012. dec. 25. 11:11
 3/11 anonim ***** válasza:

Akár én is írhattam volna ezt a kérdést.

Szeptemberben volt egy missed abom, a babára 2,5 éve vártunk, nincs igazság.

Ebben a hónapban semmi tünetem nincs, még egy kis hasszúrka sem, de amíg nem jön meg, reménykedem...

2012. dec. 25. 11:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Tegnap megkellett volna jönnie... Nem jött. És még csak elő jele sincs! Van egy időn túli halványka pozitiv tesztem. És 3 negativ... Nem tudom ilyenkor mivan?! De amig nem jön meg a remény még él!!
2012. dec. 25. 16:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Utolsó teszteltél azóta? Nekem októberben volt egy spontán vetélésem és 9 hónapja próbálkozunk.
2012. dec. 26. 16:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia.

Uccsó vagyok!

Ma nem teszteltem.. Legközelebb (ha addig nem jön meg) 30.-án fogok. Csak, hogy ne érjen minden nap csalódás!

24.én lett a halvány, időn tuli pozitiv teszt. Aztán rögtön csináltam még egyet az negativ. A következpt még aznap délútán megcsináltam + tegnap reggel még egyet de mind negativ...! Tanácstalan vagyok egyenlőre...!

30.-án meglátjuk változik e az eredmény!

Arra gondoltam, hogy lehet, hogy a Premens gyógyszer miatt csúszik... a hónapban kezdtem el szedni és palástfű teát inni... vagy az is lehet (remélem ink ez történt), hogy késői vagy extra peteérésem volt és még azért negativak a tesztek. Nem tudom csak reménykedek ... :)

2012. dec. 26. 16:31
 7/11 A kérdező kommentje:
majd írd meg mi lett az eredmény. én múlt hónap második felétől szedem a PreMens-t. Remélem sikerült most megcsinálnunk a babát :)mióta próbálkoztok?
2012. dec. 26. 19:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Megirom majd. 5 honapja mar!
2012. dec. 26. 19:46
 9/11 kabymaci ***** válasza:

Sziasztok!Mi több mint 1.5 éve próbálkoztunk!

[link]

Tegnap este teszteltem pozitívat.Igazi karácsonyi ajándék :)

Kitartást!

2012. dec. 28. 12:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon gratulálok :) Mikorra nem vártad?
2012. dec. 29. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!