Azt kívánom, h ebben a hònapban összejöjjön a baba! Kinek volt még az idei karácsonyi kívánsága ez?
Nekem....első ovutesztes hònapom.
Amùgy létezik hogy néhány nap különbséggel ujra pozi az ovu teszt??? 18 án az volt, majd sorra nega, 23.án megint pozi.
Akár én is írhattam volna ezt a kérdést.
Szeptemberben volt egy missed abom, a babára 2,5 éve vártunk, nincs igazság.
Ebben a hónapban semmi tünetem nincs, még egy kis hasszúrka sem, de amíg nem jön meg, reménykedem...
Szia.
Uccsó vagyok!
Ma nem teszteltem.. Legközelebb (ha addig nem jön meg) 30.-án fogok. Csak, hogy ne érjen minden nap csalódás!
24.én lett a halvány, időn tuli pozitiv teszt. Aztán rögtön csináltam még egyet az negativ. A következpt még aznap délútán megcsináltam + tegnap reggel még egyet de mind negativ...! Tanácstalan vagyok egyenlőre...!
30.-án meglátjuk változik e az eredmény!
Arra gondoltam, hogy lehet, hogy a Premens gyógyszer miatt csúszik... a hónapban kezdtem el szedni és palástfű teát inni... vagy az is lehet (remélem ink ez történt), hogy késői vagy extra peteérésem volt és még azért negativak a tesztek. Nem tudom csak reménykedek ... :)
Sziasztok!Mi több mint 1.5 éve próbálkoztunk!
Tegnap este teszteltem pozitívat.Igazi karácsonyi ajándék :)
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!