Inszemináció egy petevezetékkel?
Figyelt kérdés
Januárban készülünk az első inszemre.a bal oldali petevezetőm el van záródva de jobb szupi.Van is peteérésem minden hónapban.A kérdésem az lenne, hogy most decemberben a jobb oldalam szurt, tehát azon az oldalon volt pém, akkor a januári inszem sutba lehet dobni mert akkor a bal oldali jön.?Vagy tudnak úgy stimulálni hogy legyen a jobb oldalt is?2012. dec. 22. 19:00
1/3 anonim válasza:
Nekem ugyan mindkét oldal átjárható, de amikor inszem előtt stimuláltak, akkor mindkét oldalon volt peteérés.
2/3 Manka68 válasza:
Szia!
Nem feltétlenül felváltva dolgozik a két oldal, lehet akár több hónapon keresztül ugyanazon az oldalon a peteérés. Stimuval pedig lehet mindkét oldalon is peteérést elérni.
3/3 anonim válasza:
Én 7 db inszemen vagyok túl, igaz átjárható vagyok mindkét oldalon, mégis mindig úgy volt, hogy a bal oldalamon csak 2-3 tüsző lett, a jobb oldalon pedig mindig nagyon sok, 6-7 db tüszőm érett meg.
Tehát nem igaz, hogy egyik hónapban az egyik oldalon érik csak a tüsző, a másik hónapban meg a másikban.
Stimulálásnál mindig mind a kettőben érik tüsző.
Sok sikert az inszemhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!