Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélyem egy peteveze...

Mennyi az esélyem egy petevezetékkel?

Figyelt kérdés
A bal oldalim teljesen el van záródva, csak a jobb nyitott. Tudom, hogy így nehezebb teherbe esni, de azért van esélyem?
2012. dec. 8. 09:22
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem így is van. nekem pl csak minden második hónapban volt mensesem és peteérésem is. mégis összejött 4 hónap alatt. van esélyed, csak kevesebb. szerintem mielőtt beleugranátok lombikba, akkor egy évet azért próbálkozzatok, ha van rá időtök.

sok sikert!

2012. dec. 8. 09:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Mért ne lenne esélyed? Szűkebb ismerettségi körömben vannak ketten akiknek csak egy petefészkük van, egyiknek három a másiknak két gyereke van. Az öt gyerekből egy volt aki közel másfél év próbálkozás után jött, az összes többire semmivel sem kellett többet várni, mint "normál" körülmények esetén.
2012. dec. 8. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!