Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet esélyem a...

Szerintetek lehet esélyem a babára?

Figyelt kérdés
Légyszi nézzétek meg a grafikonom.Ma vagyok a 21.napon és a 19.napi mellfájdalom elmaradt,ami a mensire szokott utalni,és szombaton erős derékfájás és hasszurkám volt!A folyásom is szembetűnően sokkal több,de nem vészes,csak az előző hónapokhoz képest több!Azóta néha a jobb oldalon és középen érzem a szurkálást és délutánonként olyan álmos vagyok!Szerintetek? [link]
2012. dec. 4. 11:06
 1/4 A kérdező kommentje:
hogyan tudnám ide csatolni a görbét?
2012. dec. 4. 11:13
 2/4 Mara Acoma ***** válasza:

Töltsd le a görbéd képét és tedd fel a kepfeltoltes.hu oldalra, majd a direkt linket másold ide.

Ha nem engedi a képet letölteni akkor képernyőfotót csinálj:

Megnyitod az oldalt,ahol a görbe van, fn-PrtSc gombok együtt lenyomva. Megnyitod a Paint progit, Ctrl-V együtt lenyomva beilleszti a képet, mentés másként jpg-be. Ott lesz a kép és azt tedd fel a kepfeltoltes.hu-ra.

2012. dec. 5. 05:58
 3/4 A kérdező kommentje:
itt a görbém!Megvolt a mellfájás a 26-27-28.napon olyan erős szúró szerűen fájtak,mára(29.napon)enyhült valamennyit,de a mensi még sehol!Persze szerintem a rendszer rossz helyre húzta be az ovum,mert éreztem,hogy dec.1-jén szombaton volt!Mint írtam fennt,hogy akkor volt a meg akarjönni és a hasszurka meg a derékfájás is!Itt a görbém: [link]
2012. dec. 12. 13:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne éld bele magad semmibe.Ha nem jön meg,akkor teszt és kiderül.Én egy csomó tünetet produkáltam(NEM KÉPZELTEM BE MAGAMNAK!!!),mégse voltam terhes.Megjött napra pontosan,mint mindig.Persze bízni bízz,de ne hagyatkozz csak a tünetekre.Ne haragudj,nem elkeseríteni akarlak,csak nem akarom,hogy pofára ess.Hidd el,én tudom,hogy milyen az...1 éve próbálkozunk,sajnos ebben a hónapban sem jött össze.Éppen ma jött meg...Mindenesetre drukkolok neked,és kívánom,hogy baba legyen!Sok sikert!:)
2012. dec. 12. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!