Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még esélyem a babára?

Van még esélyem a babára?

Figyelt kérdés
21-én nem kéne megjönnie,tegnap negativat teszteltem.Annyira el vagyok már keseredve.Minden hónapban csak a csalódás.
2012. nov. 16. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Esélyed még van, 50%.
2012. nov. 16. 15:11
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem pontos ciklus mellett a nem várt után 4 nappal is negatív lett a tesztem, majd a 10. napon lett pozitív. Nagyon, de nagyon korán teszteltél! 6 nappal a nem várt előtt? Csoda kellett volna hozzá, hogy pozitívat mutasson. Bírj még ki egy pár napot és utána tesztelj, legkorábban 21-én, de ha tudsz várni, érdemes még ráhúzni náhány napot.
2012. nov. 16. 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy mennyi az esély .De még azért korán van a teszthez és a kesergéshez ,nem akarok hamis érzelmeket táplálni benned de még várj.Utána tesztelj megint mondjuk 20-21-én.
2012. nov. 16. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:
persze, hogy van
2012. nov. 16. 15:19
 5/8 anonim ***** válasza:
nagyon rágörcsöltél. elég akkor tesztelni, ha nem jön meg a menzesz akkor, amikorra várható. így csak saját magadat kergeted bele a kétségbeesésbe, kikészítve ezzel magadat és talán a párodat is. nem szabad ennyire megszállottnak lenni. fogadd meg, h ezentúl csak akkor bontod ki a tesztet, ha már túl vagy azon a bizonyos dátumon.
2012. nov. 16. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is bőven van még esélyed! Megértelek, mert ilyen helyzetben nem lehet nem rágörcsölni, mikor tiszta szívből várja az ember a babát.

Nem tudom, segít -e, de egy barátnőm, akinek lombikos babája lett, mondott egy nagyon jó dolgot, ami neki segített hosszú ideig: ha el volt keseredve, mindig arra gondolt, hogy legalább van kitől akarnia a babát, sokan el sem jutnak odáig, hogy normális párkapcsolat és közös gyerekvállalási tervek. Neki legalább olyan férje volt, aki mellette állt. Tudom, számtalan ellenpéldát is lehetne hozni (pl. mások számtalan nem várt terhessége), de az ilyen helyzetben nem segít.

Amikor jönnie kell a babának, ő jönni fog, bízz benne továbbra is!

2012. nov. 16. 16:09
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat.

Ééééés ma reggel pozit teszteltem,digitális teszttel.Olyan boldog vagyok

2012. nov. 17. 16:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Gratula:D
2012. nov. 18. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!