4. inszem után nem jött meg de a teszt negatív!?
Hőm alapján tegnap azt hittem ma megjön mert tegnap esett 0,2-t.
Tegnap volt 14 napja, hogy megkaptam a repesztőt, ezért tegnap meg kellett volna jöjjön. Mindig 14 napra pontosan jön. De úgy voltam vele, hogy egy nappal később tehát ma, mert ma van a nemvárt napja ha nem nézem a szurit.
Reggel csak megmértem a hőt, és a tegnapihoz képest nem esett hanem emelkedett.
Csináltajm egy tesztet 25-ös, és negativ.
Nem értem, és aggódom.
(rossz helyre huzta be a vonalat, 13. nap repesztettünk és 14.en volt az inszem.
27 naposak a ciklusaim.
Semmi tünetem nincs. 3 napja azt hittem meg fog jönni, derékleszakadás és hasfájás volt, de elmúlt. Cici nem fáj.
Mi lehet ez??
Valószínűleg meg fog jönni. Egyébként ha kaptál volna progipótlást attól csúszhatna akkor is ha eddig nem tette. Nekem 6 alkalomból 4nél simán megjött időre, egyszer terhes voltam, a 6.nál meg nem jött meg miatta.
Bátyáméknál volt olyan, hogy nem jött meg, és nega volt a teszt. 1 hónap múlva derült ki, hogy elhalt a terhessége 4 hetesen, de nem ürült ki.
nem tudom.
de ha a vérből látszana akkor a teszt is kimutatná mert a mesni után már sztem kellene legyen 25 hcg a pisiben szal a teszt mutatná nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!