Tegyük tisztába a "terhes vagyok, mégis megjött" dolgot! Annyi lány reménykedik/fél mi van akkor, hogyha mégis terhes menses mellett? Bővebben alább.
Figyelt kérdés
Azokat szeretném megkérdezni, akik valóban konkrétumot tudnak a dologról mondani. Kérdésem sok lenne: Mennyi ideig (nap) tartott a "menses"? Mennyisége, minősége? Előtte voltak PMS tünetek? Majd "mintha minden rendben lenne" a menses után eltüntek ezek? És a következő hónapban (van, akinek állítólag több alkalommal is megjött a terhesség ellenére) ismét jönnek a PMS tünetek? Miért nem veszi észre az ember? SEMMI változás nincs? Szerintem erről többen is szeretnének többet tudni, és talán akkor nem lenne annyi kétely még akkor is sokakban, ha már egyszer tényleg megjött. Remélem nem túl bonyolultan írtam le... Köszönök minden hozzászólást!2009. aug. 23. 20:34
11/11 anonim válasza:
Elsősorban rólam tudni kell hogy többnyire 5-6 napig szokott meglenni és mivel menstrual cup-ot használok azt is tudom hogy naponta 15-20 ml vért veszítek. Mikor babát terveztünk a 4. hónapban egy héttel nemvárt előtt barnázni kedtem, aminek örültem gondoltam beágyazódás. ez két napig tartott, de olyan enyhén hogy csak wc papíron láttam, akkor sem mindig. Aztán 3. nap piros vérzés jelentekezett ami miatt kiborultam hogy megint nem sikerült. Csakhogy, ez a fura vérzés 3 napig tartott abból is az utolsó nap már inkább barnázás volt. Fura volt, hogy hamarabb is jött meg és a szokásos napi 15ml helyett csak 5 vagy kevesebb ml jött. Elég sokat kutattam utána a neten, hogy mi lehet ez. Semmi terhességi tünetem nem volt, én őt is mértem és ezekben a napokban még a hőm is leesett, csak akkor kezdett el szép lassan visszakúszni mikorra a valós nemvárntak kellett volna jönnie. Ekkor csináltam egy tesztet és POZITÍV volt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!