Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegyük tisztába a "terhes...

Tegyük tisztába a "terhes vagyok, mégis megjött" dolgot! Annyi lány reménykedik/fél mi van akkor, hogyha mégis terhes menses mellett? Bővebben alább.

Figyelt kérdés
Azokat szeretném megkérdezni, akik valóban konkrétumot tudnak a dologról mondani. Kérdésem sok lenne: Mennyi ideig (nap) tartott a "menses"? Mennyisége, minősége? Előtte voltak PMS tünetek? Majd "mintha minden rendben lenne" a menses után eltüntek ezek? És a következő hónapban (van, akinek állítólag több alkalommal is megjött a terhesség ellenére) ismét jönnek a PMS tünetek? Miért nem veszi észre az ember? SEMMI változás nincs? Szerintem erről többen is szeretnének többet tudni, és talán akkor nem lenne annyi kétely még akkor is sokakban, ha már egyszer tényleg megjött. Remélem nem túl bonyolultan írtam le... Köszönök minden hozzászólást!
2009. aug. 23. 20:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első hónapba megjött rendesen időben ugyanolyan erősséggel és szinnel mint szokott!Nem fájt se kevésbé se jobban a hasam mint máskor!
2009. aug. 23. 20:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nos én is így vagyok ezzel kicsit parázok mondjuk nekem úgy volt,h együttlét után 6 napra rá megjött kevesebb volt persze féltem, h terhes lettem itt is kérdeztem azt írták, h nem lehetek az, egy dokinak is feltettem a kérdést ő is azt mondta, h elég valószínűtlen! De én is hallottam, h volt akinek megjött és rendes mensije volt!
2009. aug. 23. 20:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: És ugyanannyi ideig is tartott? És volt előtte PMS tüneted? Pl. a mellek fájdalma (nekem mindig fáj mielőtt megjön). Ha volt, akkor a mensessel együtt elmúlt, vagy az végig ott volt? Remélem nem túl sok a kérdés, de ez a része elég fontos lenne... Köszi!
2009. aug. 23. 20:54
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Igen ez engem is érdekelne.. elég ilyesztő ez a dolog.. ha vérzik ,,rendesen,, akkor az micsoda?? Mert elviekben az a méhfal leválása.. és ha valaki terhes akkor az nem válhat le.. akkor mi ez az egész? Nekem spec 1 hete múlt el azóta nem voltam együtt a barátommal (akivel amúgy mindig rendesen gumival védekezünk) de most valamiért nagyon fáj az alhasam.. semmi más tünetem azt hiszem nincs.. de az nagyon fáj.. Már konkrétan ott tartok.. hogy a pettingelések dátumait számolgatom a fejemben.. hogy mi van ha akkor véletlenül történt valami... anyunak mondtam a félelmeim.. meg hogy fáj a hasam és elmentünk a 4 napos ünnepre tekintettel a Heim Pálba.. ahol valami sebész nénike annyit közölt hogy nemtudja mi bajom van de nem vakbél.. :D mondom ja jó köszi... (mondjuk azt nem mondtam h nekem volt valami gyomorizém múlt héten lázzal..nem mintha nagyon befolyásolná a dolgokat.. vagyis nemtom nem vagyok orvos.. de még biosz faktos se..) szóval igazán érdekelne hogy mi ez az egész terhes vagyok de vigan menstruálok dolog...
2009. aug. 24. 01:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Első hónapban normális menzi, mennyiségre, erősségre egyaránt. A mellfájás volt nagyon erős, kemény volt, ez lett a gyanús.
2009. aug. 24. 13:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát most ez nagyon érdekelne engem is. kb. a 6. elején jártam, de tegnap rendesen elkezdtem vérezni, kórházban mondták, valószinű vetélés, babát nem láttak, csak vastagabb méhnyálkát. Szerintetek reménykedhetek még? Persze volt + tesztem.
2009. aug. 24. 14:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez megint más. A rendes menzit az időpontra is értettem.

Sajnálom, ha vetélésed van, remélem megmarad a babád.

2009. aug. 24. 14:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok:igen ugyanannyi ideig tartott.Arra már nem emlékszem hogy meddig tartott a cicifájdalom,de ugy rémlik elmult már hamarabb mint a vérzésem vége.
2009. aug. 24. 16:26
 9/11 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: Ez nem semmi! Akkor Te tényleg semmiből nem sejthetted, hogy baba van a dologban... Mikre képes a természet? :-)
2009. aug. 25. 21:07
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Ha valakinek van még története szívesen olvasom (talán nemcsak én). Nálam ez a dolog nem aktuális most, de régebben volt ilyen érzésem, ezért kérdeztem! :-)

Üdv. Mindenkinek!

2009. aug. 25. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!