Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valakinek akinek nagyon...

Volt valakinek akinek nagyon gyorsan jött a kistestvér? mennyi időre?

Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 15:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Nálunk 13 hónapra, az elég gyors :) Nem így volt tervezve, 3-3 évet akartunk 3 gyerek között.

De utólag örülök, hogy így alakult, szinte mintha ikrek lennének. Az eleje volt kicsit vészes, de szerencsére volt segítségem, egy lány feljárt eleinte délelőttre. Este a férjem. De egyedül is megoldható, csak nem akartam magam stresszelni feleslegesen :)

2012. dec. 20. 15:17
 2/23 anonim ***** válasza:

Nálunk 15 hónapos volt a lányom, mikor megfogant az öccse:)

20hkm.

2012. dec. 20. 15:18
 3/23 anonim ***** válasza:
A kedvencem Pikali Gerda: 10 hónappal. Az azért brutális lehetett!
2012. dec. 20. 15:20
 4/23 anonim ***** válasza:
Nagynénéméknél 3 gyerek van, 1-1 év korkülönbséggel.
2012. dec. 20. 15:31
 5/23 A kérdező kommentje:
Nekem most 5 hónaposa kislányom!Gyógyszer mellett terhes lettem most!nem tudom mi tévő legyek.nincs segítségem mindenki dolgozik:(a lelkem romokban!mit tennétek?
2012. dec. 20. 15:40
 6/23 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. Én spirál mellett lettem terhes most:) Nekem sincs segítségem.

Én képtelen lennék abortuszra:)

2012. dec. 20. 15:45
 7/23 A kérdező kommentje:
De az enyém még csak 1 éves lenne mikor megszületne a tesókája.akkor lesz a legnagyobb szüksége rám
2012. dec. 20. 15:51
 8/23 anonim ***** válasza:

A szeretetek ketté lehet osztani úgy, hogy mindkét gyerek érezze, hogy imádod:)

Én vagyok a spirálos, nekem harmadik babám lesz, szóval nekem három felé kell majd szakadnom:)))

Hidd el, kedves kérdező, meg lehet csinálni. Jól gondold át a döntést. Az egy dolog, hogy nem volt tervezett baba, és én is ebben a helyzetbe voltam pár hónapja mint most Te:) Én is jól átgondoltam és arra jutottam, hogy nem a pocakban lévő kicsi tehet erről a helyzetről.

Ha esetleg akarsz beszélgetni, én itt vagyok;)

2012. dec. 20. 15:56
 9/23 anonim ***** válasza:

Ha most 5 hós a babád, akkor azért nem 1 éves lesz (kicsit több), amikor megszületik a testvére.

Én az 5. babám mellett, 2.5 hónapos korában estem teherbe a 6. babával, na nálunk 1 év korkülönbség sem lesz. Nekem sincs semmi segítségem (eddig sem volt), mégsem bírtam volna elvetetni (most vagyok 14 hetes)

Kitartás! Bízz magadban!

2012. dec. 20. 16:12
 10/23 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Mintha magamat olvasnám,pár hónappal ezelőtt!Most pedig egy gyönyörű,lassan 7 hónapos kislány anyukája vagyok,gömbölyödő pocival!:)

2012. dec. 20. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!