Vállalnátok a következőt? Ismét babázni.
Jelenleg itthon vagyok 21 hónapos kisfiammal.Februárba szerettem volna beadni bölcsibe és visszamenni dolgozni,de közölték,hogy nem vesznek vissza....
Szeretnénk kis tesót,de még vártunk volna,de így lehet,hogy most kéne bevállalnunk?!Ti mit tennétek a helyembe???
Én nem azért akarok második babát, mert nincs munkám, mert nincs más alternatívám, és muszájból akkor szülök egyet.
Nekem ehhez igazi érzelem kell, hogy tényleg akarjam, és ne csak külső tényezők hajtsanak.
Ha vágysz rá, akkor hajrá. Ha meg nem akarod még, akkor csak azért ne szülj, mert a munkááltatód nem ad más lehetőséget...
De ha nehéz döntés, akkor az szívből jön?
Mert értem, hogy nehéz ilyenkor, a munka egy szívás, hogy talán visszavesznek, talán nem, a gyesből meg nehéz megélni. De ha minden olyan nehéz, és a babavállalás nem jön szívből most és azonnal, akkor én még várnék.
Köszönöm a válaszokat.Még gondolkozunk rajta...Ahogy az utolsó válaszoló írta,engem is ez aggasztana,hogy bírnám fizikailag és türelemmel,minden tiszteletem a tiéd.
Én se szeretném ha végre elhelyezkedek valahol és 1-2 év után újra eljönni és mi lesz a második után???Hát ezek nehéz döntések,lehet a sorsra bízzuk és ha jönnie kell jönni fog!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!