Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet? Bővebben lennt.

Mitől lehet? Bővebben lennt.

Figyelt kérdés
Pár napja volt peteérésem,azóta fel vagyok puffadva,néha fáj,náha görcsöl a pocim..Nem tudom mitől lehet,de nagyon idegesítő.Máskor is volt már ilyen szaladtam a dokihoz,de azt mondta semmi bajom.Nem értem...Van akinek szokott hasonló tünete lenni?
2009. aug. 23. 10:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem az előző ciklusom volt ilyen, elég kellemetlen volt aztán megjött rendesen.
2009. aug. 23. 13:09
 2/2 A kérdező kommentje:

Volt már máskor is ilyen nagyon kellemetlen,megjött akkor is nem volt vele gond,Csak nem értem mitől lehet,ha nincs semmi bajom!Csak van rá magyarázat?!Nem?

Mért van az,hogy enyit szenvedek egy peteéréstől,más meg meg sem érzi,hogy mikor van?

2009. aug. 23. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!