Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek 35 naposak a ciklusai,...

Akinek 35 naposak a ciklusai, hanyadik ciklusnapot esett teherbe?

Figyelt kérdés
Ha van ilyen, persze :)

2012. dec. 18. 10:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne....
2012. dec. 18. 10:50
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor várjuk együtt a válaszokat :)
2012. dec. 18. 11:01
 3/13 anonim válasza:
100%
Én még nem estem teherbe, csupán védőnői alaptudásom alapján mondom, hogy akkor pár nappal később, 16-17.napon lehet az ovuláció. De mindenki magán észreveheti (érzelmek, ébredési hüvelyi hőmérséklet...). Egyébként teherbe esni bármikor lehet. üdv :)
2012. dec. 18. 11:42
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Igen, ezt én is igy tudom, de vajon akinek 35 napos ciklusai vannak, annak is félidőben van peteérés? Van-e egyáltalán?

2012. dec. 18. 11:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

35 napos ciklus esetén, ha van peteérés, akkor a 21. nap környékén.

Ugyanis a peteérés nem félidőben van a közhiedelemmel ellentétben, hanem a következő menzesz előtt kb. 14 nappal.

Mint láthatod: csak 28 napos ciklus esetén igaz az, hogy a ciklus közepén van az ovu.

2012. dec. 18. 12:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én ciklusaim is 35 naposak voltak, és most várom a második babámat, a 10 hétben vagyunk. Igen, később volt a peteérésem, az orvos szerint kb. a 22. napon volt, és ahogy utána gondolok, akkor tényleg akkor volt, vagyis akkor foganhatott meg. Az UH is azt mutatja a méretek alapján, ezért nekem a kiírt napot, vagyis a szülés várható napját egy héttel későbbre teszi majd az orvos, mert ha az utolsó menszesz napját vesszük alapul, akkor egy héttel fiatalabb a pici.

Ez így volt a kisfiamnál is, végig az UH szerinti kort nézték, és nem az utolsó menszeszt.

2012. dec. 18. 13:38
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek is!

Akkor még hajrázunk egyet-kettőt a férjemmel, mert már a ciklusom 19-ik napja van ma és azt hittem hétvégén volt ovum (nem szoktam érezni).

Gratulálok a 4-ik válaszoló kismamának :)

2012. dec. 18. 15:13
 8/13 A kérdező kommentje:

Hoppá, az én voltam :)

A 6-os válaszolónak!

2012. dec. 18. 15:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Köszönöm kedves Kérdező! Én vagyok a kismama, a 35 napos ciklussal. Sok sikert Nektek, drukkolok, hogy összejöjjön. Mindenképpen "hajrázzatok" még, mert én is azt hittem anno, hogy tuti, hogy már vége az ovunak, de nem így volt, és sikerült.
2012. dec. 18. 18:21
 10/13 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló ciklusaim vannak, múlt hónapban is 35 napra vártam a mensit. de nem jött. 20. napon volt ovum, 35. napom már halvány csíkom volt. de sajnos 3. nap múlva el kezdtem vérezni. most a 26. napon volt ovum.
2012. dec. 19. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!