Akinek 35 naposak a ciklusai, hanyadik ciklusnapot esett teherbe?
Köszönöm.
Igen, ezt én is igy tudom, de vajon akinek 35 napos ciklusai vannak, annak is félidőben van peteérés? Van-e egyáltalán?
35 napos ciklus esetén, ha van peteérés, akkor a 21. nap környékén.
Ugyanis a peteérés nem félidőben van a közhiedelemmel ellentétben, hanem a következő menzesz előtt kb. 14 nappal.
Mint láthatod: csak 28 napos ciklus esetén igaz az, hogy a ciklus közepén van az ovu.
Szia!
Az én ciklusaim is 35 naposak voltak, és most várom a második babámat, a 10 hétben vagyunk. Igen, később volt a peteérésem, az orvos szerint kb. a 22. napon volt, és ahogy utána gondolok, akkor tényleg akkor volt, vagyis akkor foganhatott meg. Az UH is azt mutatja a méretek alapján, ezért nekem a kiírt napot, vagyis a szülés várható napját egy héttel későbbre teszi majd az orvos, mert ha az utolsó menszesz napját vesszük alapul, akkor egy héttel fiatalabb a pici.
Ez így volt a kisfiamnál is, végig az UH szerinti kort nézték, és nem az utolsó menszeszt.
Köszönöm Nektek is!
Akkor még hajrázunk egyet-kettőt a férjemmel, mert már a ciklusom 19-ik napja van ma és azt hittem hétvégén volt ovum (nem szoktam érezni).
Gratulálok a 4-ik válaszoló kismamának :)
Hoppá, az én voltam :)
A 6-os válaszolónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!