Hanyadik hónaptól lehet látni a pocakon, hogy gömbölydik?
Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 22:05
1/7 A kérdező kommentje:
Javítva: gömbölyödik *
2012. dec. 16. 22:06
3/7 anonim válasza:
Nekm a 4. honaptol latszott csak - akkor kaptam a nem eppen kedves de oszinte megjegyzeseket: mostmar nem latszol kovernek hanem inkabb terhesnek...koszi!!!!
4/7 anonim válasza:
Nekem a 22-25. hét környékén már olyan kismamis pocim,addig csak olyan "jóllakott" volt.De nekem a terhességem alatt kis hasam volt alapból.
5/7 anonim válasza:
Nekem kb. 23-24 hetesen kezdett látszani. A 20. héten voltam uh-n, ott a nő megkérdezte, hogy hol a hasam, hiszen már félidőben vagyok. De ez nagyon változó. Függ attól,hogy ki milyen alkat alapvetően...van-e pici súlyfelesleg vagy nincs...és így tovább...
6/7 anonim válasza:
Nekem már 8 hetesen látszott hogy babás vagyok, nagyon fékony vagyok és iszonyat hátrahajló a méhem
7/7 Manka68 válasza:
Szia!
Én is vékony voltam, félidőig mégsem látszott a pocakom. Utána viszont hirtelen nagyot nőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!