Az hogy van-e peteérésem a ciklus hányadik napján tudja megnézni a doki UH-n?
Figyelt kérdés
28 naposak általában a ciklusaim.2012. dec. 18. 08:38
1/5 anonim válasza:
többször kell a cilus alatt menni általában 8-10. napon először.
2/5 A kérdező kommentje:
13 napon tudnék először menni, az már későn van?
2012. dec. 18. 10:12
3/5 anonim válasza:
Én jártam dokihoz peteérést nézni, már a menses alatt is lehet látni, h vannak, aztán egyre jobban látszik, melyik oldalon lesz domináns és melyik. Úgy rémlik, voltam 3., majd kb 10. naptól 2 naponta, amíg meg nem repedt. Ha 28 napos a ciklusod, lehet, h lemaradtok a repedésről a 13.on. Ha babát szeretnétek, már a 10.től csináljátok másnaponta, közben elmész a 13.on és legalább kiderül, ott van-e még és ha igen, csináljátok tovább.
4/5 A kérdező kommentje:
Igazad van, érdemesebb lenne előbb menni, csak sajnos a mostani ciklusomnál nem tudok korábban. Így akkor várnom kell még egy hónapot.
Te magánrendelésre jártál UH vizsgálatra?
2012. dec. 18. 15:36
5/5 anonim válasza:
Elmehetsz most is, ha fogad a dokid és kíváncsi vagy, de ha többet akarsz meg tudni, akkor menj a köv hónapban is, úgy az igazi. Nem magánra jártam, a MÁV meddőségijébe. Bejelentkeztem és mentem, aztán már a doki rendelt vissza időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!