Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyenkor mi lehet, még korán...

Ilyenkor mi lehet, még korán lenne a teszthez?

Figyelt kérdés

3 napja késik, a menzi reggelén picit véreztem, de azóta semmi. Most csináltam egy tesztet, és szemmel láthatóan ott volt a második csík, és olyan 1-2 perc múlva eltűnt. Úgy örültem, még most is remegek. Akinek csinált ilyet a teszt, mi lett belőle?

Egyébként ez az első hónap, ezért duplán örültem. Tegnap szúrt a hasam, de amúgy semmit nem érzek. Még a menzi előtti "tüneteket" sem.

2012. dec. 17. 05:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen, 25-ös. Most már úgy vagyok vele, hogy inkább jönne meg, hogy újult erővel kezdhessünk bele. Ha később volt, akkor mikor kéne pozinak lennie?

Lefényképeztem, de szerencsére ma le voltam foglalva, nem jutott időm még a gondolataimra se. :) Igazából nagyon is jól érzem magam a bőrömben, talán jobban mint szoktam. A petefészkemnél meg néha-néha érzek tompa nyomásfélét. Jahj, úgy szeretném. :) De most már inkább beletörődök, de mégis vigyázok magara, hátha.

[link]

2012. dec. 19. 22:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia! Ezt a hülye kettős érzést én is úgy utálom! Idegölő!:)

Ez melyik napi teszt? Őszintén szólva én nem látok rajta semmit, de hát az nem mérvadó.

Most vagy 6 nappal a nem várt után, ugye? Ha mondjuk a peteérésed is 6 napot csúszott, akkor ma tesztelhetnél, és egy 10-es már lehet, hogy kimutatná. Ha több nap csúszás van, és ilyenkor (akciózós időszakban) előfordul, akkor később. Én már annyi mindent olvastam, hogy szinte már bármi előfordulhat (pl. vki úgy lett terhes, hogy a nemvárt előtti napon voltak együtt). Én a helyedben vennék egy rakás 10-es tesztet, és azzal próbálkoznék minden reggel. És persze továbbra sem adnám fel, még ha megjön, akkor sem, mert van, akinek első hónapban még megjön. Szorítok!

2012. dec. 20. 14:07
 13/14 A kérdező kommentje:

Ez a legutóbbi volt. Ma megint volt reggel egy kis vérzés, és végül semmi. Már beleőrülök. :)

Az lesz. :) Még várok 1-2 napot amíg bírom. Igen, ma késik 6. napja.

És veletek mi a helyzet? Mióta próbálkoztok?

2012. dec. 20. 19:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Szia, gondoltam adok hírt. 23.-án volt egy halvány pozi, aztán 25.-én meg negatív. Voltam orvosnál, aki mondta, hogy meg fog jönni, csak még vékony a nyálkahártya. Az pozi nem tudom, hogy mi volt. Ma vagy a "ciklus" 52. napján. És a doki szerint pár hónap alatt sikerülhet. :)
2013. jan. 7. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!