Abba szeretném hagyni a fogamzásgátlót, az orvoshoz nem jutottam be, hogy megbeszéljem vele mi van ilyenkor? Csak abbahagyom és kész, megírnátok, hogy megy ez, kell-e várni teherbe esés előtt vagy nem,14 hónapig szedtem Cypromix-et
Én Gracialt szedtem sokáig.Én beszéltem az orvosommal,hogy mennyit kell várni a babával az abbahagyás után.Ő azt mondta a mai fog.gátlóknak annyira alacsony a hormontartalmuk összességében,hogy már nem jelent kockázatot,ha valaki egyből teherbe esik a tabi abbahagyása után.Nem kell x hónapot várni,hogy kitisztuljon a szervezet.
Nekünk utána szinte azonnal össze is jött a baba; ma már 10 hónapos, makk egészséges kis betyár. :)
Nem kell várni, azonnal lehet babát gyártani :)
És nem lesz semmi baja a babának, ha megfogan egyből :)
Mi a gyógyszer letétel után rögtön próbálkoztunk. 2. hónapra pozi volt a teszt! Dokinál nem voltam hogy le akarom tenni és babát szeretnék! Abba hagytam a szedést, elkezdtem vasat és folsavat szedni és sikerült
Hajrá!
Anno én sem mentem ezzel dokihoz.
Abbahagytam, vártuk két hónapos és próbálkoztunk. Elsőre össze is jött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!