Lehet emiatt teherbe esés?
Figyelt kérdés
sziasztok!reggel a barátommal szeretkeztünk,nem élvezett belém csak a felsőmre!haza értem munkából és 6 óra körül ismét szeretkeztünk,előtte megmosta,nem élvezett most sem belém csak a hátamra,de picit éreztem mintha valami folyna lefelé!olvastam h.előző aktusból maradhat sperma a hugycsőben,az mennyi ideig maradhat ott? ha maradt sperma a hugycsövében,az a következő szeretkezésnél belém kerülhetett? 2.5 éve védekezünk megszakítással eddig nem sikerült még be a baba!2012. nov. 5. 18:30
1/6 anonim válasza:
Nem valószínű így a teherbe esés. Egyébként mi is megszakítással védekeztünk, de nem kívánt terhesség soha nem jött létre.
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!én szeretnék babaát de a párom még nem,megvárja míg véglegesítik a munkahelyén,de titkon mindig vágyom rá:S
2012. nov. 5. 18:38
3/6 anonim válasza:
A sperma elég érzékeny dolog... levegő hatására pár perc alatt életképtelen lesz. SZóval nem hiszem, hogy amiatt teherbe estél. Viszont arra figyelj, hogy már a férfi előváladéka (mielőtt elélvez) tartalmaz spermát. Amúgy mi is 4 évig megszakítással védekeztünk... pont a 4. évfordulónk volt mikot úgy döntöttünk, hogy nem állunk a baba útjába. 3 hónap alatt estem úgy teherbe.
4/6 anonim válasza:
Mármint akkor már nem védekeztünk sehogy.
5/6 sumergo válasza:
Ha reggel és este 6 között volt pisilni a barátod(gondolom többször is), akkor ott nem maradt spermium.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!szóval hogyha van előjáték és abba kell hagyni,hogy ne h.elmenjen és úgy folytatjuk akkor sincs rá esély?
2012. nov. 11. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!