Lehet-e a barátnőm terhes hogy ha mindig védekeztünk és csak 1x szakadt ki de akkor is észre vettem mielőtt el mentem benne?!
Figyelt kérdés
eddig mindig megjött neki ahogy szokott,csak tegnap 2x is hányt de reggelente nem szédül nem kivános,csak mondta h a cicije fáj az attól is lehet hogy nő?2012. okt. 22. 09:38
1/12 anonim válasza:
hát van rá esély,a cicifájás menstruáció előtt is előfordul és terhességnél is.Hány napja késik neki?
2/12 kiko76 válasza:
tesztet vegyetek, akkor majd kiderül
3/12 anonim válasza:
Teszt.Van rá esély.És az hogy reggel nincs rosszul az nem jelent semmit,nekem se reggel voltak a rosszullétek.
4/12 anonim válasza:
Elég sok esély van rá! Vegyetek tesztet! Viszont ha eddig megjött neki rendesen és most se késett neki,kicsi az esélye,hogy terhes legyen bár nem lehetetlen! Sokszor hallani,hogy 12.ik hétig megjön a menses,mert a szervezet ,,emlékezik"!
5/12 anonim válasza:
Minden olyan teherbeeséses kérdés, amiben szerepel a "csak egyszer..." arra IGEN a válasz. Ez csak megfigyelés. Természetesen a kiszakadt gumi is ezek közé tartozik. A tünetek amiket soroltál, lehetnek terhességi tünetek, de éppúgy mensis előjelek is. Mensi késése vagy gyanú esetén csináljatok terhességi tesztet és kiderül. Az esély nem nulla.
6/12 anonim válasza:
Igen, lehet terhes, nagy esély van rá. F.
8/12 A kérdező kommentje:
hát bízunk benne hogy nem lesz semmi.azóta nem volt semmi probléma.még nem vettünk tesztet de fogunk minnél hamarabb,és a tesztet ha akarok venni bármilyen gyógyszertárban lehet venni? recept nélkül úgy tudom igaz? és hogy mennyibe kerül 1 db kb?
2012. okt. 23. 21:40
9/12 anonim válasza:
Drogériában is lehet venni (DM, Rossmann), ha el akarjátok kerülni, hogy kérni kelljen pl eladótól, gyógyszerésztől. Emlékeim szerint párszár forint, 5-600, de nem esküdnék meg rá. Keress rá párra az interneten, ott van ajánlott fogyasztói ár.
10/12 anonim válasza:
Írok pár elég jó és megbízható tesztet! Amazaon 10 es érzékenységű 879 forint, Qupido 1 es érzékenységű 1000-1500forint ( gyógyszertártól függ ), Gabriell 25 ös érzékenységű 900-1000 forint,ClearBlue kazettás 20-25 érzékenységű 1000 forint,ClearBlue digitális 2500-3000 forint az érzékenységét pontosan nem tudom,de ez kiírja a terhesség hetét is! A Drogériás tesztek sem rosszak azok 400-999 forintig vannak! Recept nem kell hozzá jól tudtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!