Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyenkor mi lehet, még korán...

Ilyenkor mi lehet, még korán lenne a teszthez?

Figyelt kérdés

3 napja késik, a menzi reggelén picit véreztem, de azóta semmi. Most csináltam egy tesztet, és szemmel láthatóan ott volt a második csík, és olyan 1-2 perc múlva eltűnt. Úgy örültem, még most is remegek. Akinek csinált ilyet a teszt, mi lett belőle?

Egyébként ez az első hónap, ezért duplán örültem. Tegnap szúrt a hasam, de amúgy semmit nem érzek. Még a menzi előtti "tüneteket" sem.

2012. dec. 17. 05:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Milyen fajta, milyen érzékenységű tesztet használtál? Így még nem jártam, max. estére halványodott egy kicsit a csík, de teljesen nem tűnt el. A másikhoz képest mennyire látszott?
2012. dec. 17. 06:36
 2/14 A kérdező kommentje:

Milyen fajta, milyen érzékenységű tesztet használtál? Így még nem jártam, max. estére halványodott egy kicsit a csík, de teljesen nem tűnt el. A másikhoz képest mennyire látszott?

X-epil, 25-ös. Halványka volt, de jól látható rózsaszín. Nem kellett fény felé fordítanom, hogy mintha ott lenne, hanem látszódott.

2012. dec. 17. 06:48
 3/14 A kérdező kommentje:
jaj, ott maradt a válasz, bocsi :). Most kicsit zakkant vagyok... :$ Gondolom érthető.
2012. dec. 17. 06:49
 4/14 A kérdező kommentje:
Tárgytalan, ugy tűnik, hogy most tényleg megjött. Hacsak nem megint a testem játszik velem. Túl szép lett volna, hogyha elsőre sikerül.
2012. dec. 17. 08:34
 5/14 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta? Megjött rendesen? Ha nem, tesztelsz holnap is? Én szorítok azért, nálam is totál felborult minden...
2012. dec. 17. 13:25
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem, még nem jött meg. Csak egy kis barnázgatás van. Szerdán fogok tesztelni, akkor már tutinak kéne lennie a tesznek. Hacsak meg nem jön tényleg. De ha igen, lehet akkor is tesztelek. :)
2012. dec. 17. 17:03
 7/14 anonim ***** válasza:
Jól van, örülök! Beszélj hozzá, hátha az segít!
2012. dec. 17. 17:25
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Úgy lesz!
2012. dec. 17. 20:02
 9/14 A kérdező kommentje:

Negatív. :( És 5. napja késik.

De szívből kívánom, hogy nektek sikerüljön!! ;)

Az én testem most bolondot csinál belőlem.

2012. dec. 19. 06:11
 10/14 anonim ***** válasza:
Szia! Amíg nem jött meg, van remény, én azt mondom. Ez még mindig a 25-ös teszt? Lehet, hogy később volt a peteérésed, ezért késik, vagyis csúszik minden! Én a helyedben nem adnám fel! Nincs képed? (1-es és a többi voltam)
2012. dec. 19. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!