A haviról meg annyit, hogy valakinél hónapokig megjön.
Valakinek meg kimarad, és mégsem terhes.
A teszt is beugrathat kis százalékban.
Maradt a doki...
Még mindig az első vagyok. Nem szokásom senkit lehúzni.
A kirohanásaidat azért kezeltetném sűrgősen!
Egyébként én az első héten tudtam , hogy az vagyok, persze, ez mindenkinél más.
Tényleg menj dokihoz. Mondjuk a kérdésedből nem tudjuk meg, hogy készülsz-e már? És csak megerősítést szeretnél itt vagy félsz elmenni vagy csak hirtelen ötlet, hogy az lehetsz?
Neked ennyire fontos a pontozgatás?
Mondd meg melyeket írtad te, és felpontozlak, csak kérlek, ne sírj!
OFF
Jajj,ezek a pontok!!Hát kit érdekelnek? :D
Azért írunk egymásnak,hogy segítsünk,tanácsot adjunk,megnyugtassunk,tapasztalatokat osszunk meg egymással!
Ennyi a lényeg,a többi meg kit érdekel?!
Szerintem felesleges ezen bárkinek is felhúznia magát! :)
Szép estét mindenkinek!
A terhessegnek rengeteg elojele, tunete lehet. De ezek a tunetek nem 100%ig jelentik, hogy babas vagy. Okozhatja mas is. De azert egy ket atlag pelda. : beagyazodasi verzes (egy ket csepp a 2 ciklus kozott) emelyges, rosszulletek, szokatla etelek megkivanasa, szag erzekenyseg, gyakori vizelesi inger, szelgorcs, hangulat ingadozas es meg sorolhatnam.
Az elso eggyertelmubb jel a verzes kiaradasa. Ekkor az ember mar vesz egy tesztet foleg ha emelle tarsulnak a fent emlitett tunetek. Van akinek az elso honapokban meg megjon de es q verzes mar kozel sem lehet olyan mint a normalis. Sokkal gyengebb es kevesebb. Ezek utan mar csak a doki az aki megerosithet az allapotossagodban. Viszont a 12. Hetig barmikor bekovetkezhet spontan veteles. Ha tehat a doki 6-8 hetesen megallapitja a terhesseget meg nem 100% hogy az is maradsz.
sziasztok
ha 1 hete kesik a mestruacio es semmi furcsa nincs a dologban mivel negativ a tesz is
akkor mi lehet ? nem vagyok terhes nem/?hagy napot kel varni hogy ki mutasa a teszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!