Szerintetek mikor volt az ovulációm? Akkor, amikorra a gép tette, vagy 8-án? Esetleg máskor? Ez az első hónapom, amikor hőmérőzök.
2012. dec. 16. 10:37
1/5 anonim válasza:
Szerintem december 7.-én mert most olvastam a neten, hogy sokszor az ovu után csak 5 nappal megy fel a hő. A ciklus.hu amúgy is pontatlan, vannak ennél jobb görbevezetési weboldalak. ha 28 napos a ciklusod akkor inkább középidőben van ovu. sajnos nem ovutesztelsz, így nehéz megállapítani, tojásfehérje szerű nyákod sincs feltüntetve, így még nehezebb. de a lényeg, hogy sűrűn vagytok együtt. sok sikert
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is nagyjából akkortájt gondoltam, mivel 9-én reggelre kezdett emelkedni a hőm. Persze később még jobban emelkedett, szóval nem tudom...
A ciklusaim nem pontosak, 27 és 35 nap között minden előfordult az elmúlt évben. Nyákot is figyelgetem, de leginkább krémes az egész ciklus alatt. Tojásfehérje szerű csak izgalmi állapotban szokott lenni, akkor se mindig, de úgy tudom, azt nem is lehet figyelembe venni.
2012. dec. 16. 11:29
3/5 anonim válasza:
szia!
Én a 15. napot tippelem, de ez csak utólag fog kiderülni pontosan mikor volt. A lényeg, hogy jókor voltatok együtt így bármi lehet :))) Szerintem is használj ovutesztet, én vaterán szoktam venni, teljesen megbízható.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 17. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!