Mikor van ovulációm, ha minden hónap 1-jén ill.2-án van a menstruációm első napja?
Figyelt kérdés
Akkor ez 30 napos ciklusnak felel meg?2010. máj. 10. 11:58
1/3 anonim válasza:
12.13.14.15.16.17. napokok legyetek együtt szerintem ha babát akarsz..a kalkulációs naptár szerint ezek a termékeny napjaid..de jobb lenne ha vezetnéd az ébredési hődet az adna pontos képet arról, hogy van-e egyáltalán peteérés és, hogy pontosan melyik napon.Nekem is mindig hó elején jön meg 1-én vagy másodikán, több hónapig feljegyeztem a dátumokat és a ciklus.hu szerint mivel az átlagot számol 29 napra lőtte be a ciklusomat.Plusz érdemes figyelni a méhnyakváladékot is, mert amikor csúszós áttetsző, tojásfehérjeszerű akkor vagy a legtermékenyebb.
2/3 anonim válasza:
Szia.
Nekem 31 napos ciklusaim vannak, április 1-én, május 2-án volt meg legutóbb. Nekem 16-19.ciklusnap között van pl. peteérésem.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, akkor a mostani hétvége a legoptimákisabb :)
2010. máj. 11. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!