Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok a 28 napon, 13-14...

Ma vagyok a 28 napon, 13-14 napja volt ovulációm...ma csináltam egy clareblue tesztet, most, nem első vizeletből, s halványan pozitív jel van...aki csinált ilyen típusút ilyentájban annak mennyire volt erős a pozitív.

Figyelt kérdés

Akkor most bizakodhatok kicsit?

Pénteken volt egy cspp vér a wc papíron pisilés után, az volt a 25 nap...

2009. ápr. 20. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez attól is függ, hogy mikorra nem várod/vártad????

Mert ha még a nemvárt előtt vagy, akkor simán lehet halvány.

De a halvány + is pozitív. :)

2009. ápr. 20. 15:19
 2/6 A kérdező kommentje:
ma mára nem várom bocsi, márc 23 án jött meg utóljára
2009. ápr. 20. 15:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A halvány pozitív is pozitív, de én csinálnék még egy tesztet is. Ettől függetlenül szerintem gratulálhatunk:)
2009. ápr. 20. 15:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

ha mára nem vártad, akkor már én is gratulálnék.

Ha erősebb + at szeretnél, akkor holnap reggeli vizeletből csinálj egy tesztet, vagy holnapután reggeliből.

De mint mondtam elsőként, a halvány + is pozitív! Gratulálok. :))))))

2009. ápr. 20. 15:31
 5/6 A kérdező kommentje:
hát én ezt nem hiszem el egyenlőre csak nektek mondom::)ugyanis egy éve próbálkozunk tesóval és én konkrétan ebben a hónapban bele voltam vagyok betegedve....akkor még egy tesztet csinálok majd szerdán...meglátjuk.
2009. ápr. 20. 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
szia ez tuti baba:) az a pár csepp vér meg beágyazodás lehetett. ha reggel csinálsz tesztet erösebben fog látszani. gratula
2009. ápr. 20. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!