Babát szeretnénk! Tanácsok amiketbe kell betartani?
Arra gondolok hogy ti miket tanácsoltok mi az amire oda kelll figyelni ha babát akarunk...milyen vitamin kell milyen életmod kell...stb..!És még annyi hogy nagy sullyal rendelkezem (90kg) ameddig nem vagyok babás bele lehet vágni fogyokurába?és ha igen és tud valaki valamit akkor várom az ötleteket!Elöre is köszi a válaszokat mindenkinek!!
Ja és ekkora sullyal kissebb az esély a teherbe esésre?
(ez lehet buta kérdés de tényleg nem tudom)köszike
Először is próbáld elérni a versenysúlyod, mert jól sejted, hogy a kövérség csökkenti a teherbe esés esélyét, ezt számos alkalommal kimutatták már. A megváltozott hormonegyensúly miatt a túlsúlyos nők sokkal nehezebben viselik a terhességet, arról már nem is szólva, hogy az ízületeidnek és szívednek sem tenne jót, ha a most cipelt, minimum 20 kilós többlethez még járulna minimum 10 kiló a terhességből adódóan. Szóval fogyókúra!
A terhesség alatt is igyekezz egészségesen táplálkozni, már előtte szedj Elevitet, vagy bármely magzatvédő vitamint! A vitamin szedését folytasd az első trimeszter végéig!
Ha dohányzol, mielőbb szokj le! Alkoholt egyáltalán ne igyál! Mozogj rendszeresen a terhesség alatt is, ha az orvosod nem tilt el a sporttól! Mindent beszélj meg előre az orvosoddal, csak az ő tudtával szedj be bármilyen gyógyszert!
szerintem a suly nem gaz, persze, ha nem 140 magas vagy! en a helyedben nem most allnek ra a fogyira!
kezdjel el folsavat szedni, mert az mar most nagyon fontos, a c-vitamin sem arthat. taplalkozzatok egeszsegesen mind a ketten, igyal sok vizet es persze szeressetek egymast sokszor! a legtermekenyebb napjaidban akar minden nap legyetek egyutt! ennyi a praktika!
sok sikert es boldogsagot kivanok! 10+5 km
Szia!
Azt az egyet felejtsd el hogy be kell tartani!!Semmit nem kell csak azt hogy ne görcsölj!!!
Rajtam 25 kg + van és az első védekezés nélküli hónapban összejött a baba.És köszöni jól van!Kutya bajunk..:-))
És tilos előtte a fogyokura!/doki mondta/
És van nem is egy olyan kismama aki pl 110-115 kg al kezdte a terhességet és semmi baj és ELSŐRE összejött a baba!!!!Ez nem befojásolja hidd el nem ezen mulik!Ha jól érzed magad,nem görcsölsz a babán és sokat sexeltek 2-3 naponta első hónapban összejön hidd el!/ja és fiatal sem vagyok 34 leszek /tehát az sem kifogás hogy nem vagy huszonáves és 50 kg valakinek igy sem jön össze évekig mert valami nem jó...valaki pedig 40 éves és 120 kg és hipp hopp baba!!!ugyhogy sorban dőlnek az elméletek!
Sok sikert remélem elsőre baba lesz és ne feledd egészségesen egyél de ne fogyózz az tilos!Szedjél elevitet!/vagy valami vitamint sok fajta van/én elevitet eszek és nem vagyok éhes tőle.sok sikert mielőbbi babát!És érezd jól magad!
Szia!
Nem kell betartani semmit se!A lényeg,hogy ne akard görcsösen a terhességet!Hogy mennyi a súlyod nem lényeg,de ha fogyni akarsz,akkor azt nyugodtan megteheted!Mindig időben étkezzél,mondjuk úgy 3 óránként,3 nagyobb és közötte 2 kisebb legyen!Ha teheted ne egyél sok cukrot,cukros és lisztes ételeket,mert azok az igazán hizlalók!Azon kivül bármit fogyaszthatsz!És igyál sok folyadékot!Én az első terhességemre 86kg-osan 3 évet vártam,de a 3.-kal már csak 64kg voltam és akkor is nehezen/4év múlva/ jött össze!Ezt csak azért irtam,hogy szerintem a súly nem befolyásoló tényező!Azért kevesebb súllyal jobban birja az ember a terhességet,mert nem fullad annyira meg ilyenek,de szerintem ez se nagyon meghatározó!Úgyhogy mindent bele és sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!