Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhességi tesztet is lehet...

A terhességi tesztet is lehet felezni?

Figyelt kérdés
Itt olvastam, hogy valaki az ovulációs tesztet félbevágja, hogy több időre is elég legyen.
2012. dec. 14. 10:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
28%
Kedves 10-es, nálad a pont, de ha netről rendelsz, annál még sokkal olcsóbban is hozzá lehet jutni, kb 100 ft/darab áron. Tényleg nem értem ezt a vagdosást.
2012. dec. 14. 10:50
 12/21 anonim ***** válasza:
20%
Most komolyan ennyire sóherek az emberek hogy még egy 300 forintos tesztet is félbevágnának csak azért hogy ne kelljen mégegyet venni??
2012. dec. 14. 11:05
 13/21 anonim ***** válasza:
44%
FÉlbe lehet, persze. De egy teszt amúgy sem túl vastag valami, rengetegen nagyítgatják, hogy lássák, van-e rajta valami, vagy sem, stb. Azon még úgy sem fog látszani a maszatfolt, ha csík lenne. Amikor vaterán 50-es csomagban közel százforintos áron lehet 10-es érzékenységű teszteket venni, nem látom értelmét a vagdosásnak.
2012. dec. 14. 11:31
 14/21 A kérdező kommentje:

Na, látom a kultúra egyeseknél megint kiverte a biztosítékot kedves Válaszolók, és csak az vegye magára, akinek az inge... Miért nem vagytok képesek normális hangnemben válaszolni?

Pusztán kiváncsi voltam, igen, mert láttam ilyet.

Minden esetre köszönöm annak, aki emberhez méltóan válaszolt!

2012. dec. 14. 11:50
 15/21 Mara Acoma ***** válasza:
80%

Lehet felezni. Én is szoktam! És nem sóherságból, hanem mert tök felesleges annyi pénzt kidobni, ha valakinek folyamatosan tesztelgetni kell pl. gyógyszer miatt. Én mindig felezem, mert havonta kb 8-10db-ot elhasználok, nem mindegy hogy 4000ft vagy 2000. Pl mióta babaprojekt van eltelt 21 hónap, az 21X4000ft lenne, így meg csak a fele! Ugyan úgy mutatja, mivel a gyártósoron is egy bazi nagy tábla és géppel szeletelik fel!!

(olyan gyógyszert kell szednem, amit terhesség eseten rögtön abba kell hagyni, mert vetélést okoz.)

Mellesleg az Én kérdésem volt belinkelve a felezett csíkkal...

2012. dec. 14. 13:28
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Remélem gratulálhatok!

2012. dec. 14. 14:23
 17/21 Mara Acoma ***** válasza:
Szívesen! És köszi:-)
2012. dec. 14. 15:35
 18/21 anonim ***** válasza:
64%

8-10 teszt? De minek? Hiszen eleve az együttléttől számolt 7-10 napig felesleges, utána meg,ha nem vagy terhes gondolom, megjön. Max. két teszt elég lenne!

Annyira nem vagyok benne szerencsére, de most pl. a rossmannban láttam,hogy 2 db-os teszt 600 ft. Ha valaki havonta csinálja is, akkor is minimális összeg.

Úgy,hogy kedves kérdező, mehet a felfelé kezecske nyugodtan, meg kultúra ide vagy oda, akkor is úgy gondolom,hogy 500-600 forint egy hónapban a gyerekvállalásnál piti tétel!

2012. dec. 15. 04:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor gondolj arra, hogy este nem bírod, és tesztelni szeretnél de reggeli vizeletből biztosabb ,egy teszted van otthon.

Most reggel nem pisilsz ,rohansz a patikába ,lehet hogy csak 10 körül tudsz mire elindítod a gyereket az oviba ... ilyenkor jön az ésszerű kompromisszum.

2012. dec. 16. 01:07
 20/21 anonim ***** válasza:
55%
Igen! Az ésszerű nekem az, hogy mondjuk pisilek egy műanyagpohárba és abból csinálom a tesztet később,ha tudtam venni!
2012. dec. 16. 05:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!