A terhességi tesztet is lehet felezni?
Figyelt kérdés
Itt olvastam, hogy valaki az ovulációs tesztet félbevágja, hogy több időre is elég legyen.2012. dec. 14. 10:09
1/21 anonim válasza:
Eszetlen... Erre csak azt tudom mondani.
2/21 anonim válasza:
pedig nagyon sokan csinálják,egyszer én is megpróbáltam,de szerintem többet sem.
3/21 anonim válasza:
??? nem értem, hogy gondolod/gondolják? Hol vágnák ketté? 2 csík van(lehet), az egyik a kontroll a másik ahol jelez. Ha levágod a kontrollt az még működhet, mert csak akkor lesz csík ha terhes vagy, de önmagában a kontrollnak nincs értelme. Nem lehet felezni!
4/21 anonim válasza:
hosszában elvágva gondolta a kérdező szerintem,másképp nem működik a dolog.
5/21 anonim válasza:
3-asnak: szerintem függőlegesen gondolta! Nem hallottam még ilyenről amúgy....
6/21 anonim válasza:
#3 Ja, hosszában felezni? Amit esetleg technikailag lehetne felezni (nincs műanyag kerete) az szerintem túl keskeny ahoz, meg vékony fólai burkolata van, szerintem megsérülne a reagens csík és elmosódna.
7/21 anonim válasza:
rájöttem!:) biztos azért nem gondoltam erre a lehetőségre mert még soha nem fordult meg ilyen a fejemben...:))) Az emberi leleményesség...:@ de lehet több pénzébe kerüla végén mint amennyit megspóról, 1 pipa 2 kuka..:))))
8/21 anonim válasza:
Nekem a terhesség alatt hetente 2-szer kellett otthon vizeletet tesztcsíkkal ellenőrizni. Az orvosom mondta, hogy elvághatom függőlegesen. Nem próbáltam ki, mert 2000 Ft volt 100 db, ami el sem fogyott, de akkor elméletileg akár ez is működhet. Én soha nem próbáltam, pedig csináltam már jó pár terhességi tesztet.
Ha kipróbálod írd már meg sikerült-e. Roppant kíváncsi vagyok.
9/21 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
ebben a kérdésben a teszt elvan felezve,szerintem erre gondolt.
10/21 anonim válasza:
Én meg azt nem értem,hogy ha valakinek van annyi pénze,hogy gyereket vállaljon, az miért azon a pár darab teszten spórol. Már 300-400 forintért lehet kapni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!