Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció eredményezhet pozitiv...

Ovuláció eredményezhet pozitiv tesztet? Többi lent.

Figyelt kérdés
Lányok!Tesztelt már valaki középidőben pozitivat?Lehet,hogy hülye kérdésnek tűnik,én is csak fura tünetek miatt lőttem el reggel egy tesztet..Ma van a ciklusom 15.napja,rendes menstruációm volt múlt hónapban.Vagyis nem vártam és szinte biztos voltam benne,hogy összejött.A második csik nagyon halvány,de jól látható,x epil,25-ös teszt.Létezik,hogy az LH csúcs miatt lett pozi?Járt már igy valaki??

2012. dec. 5. 13:02
 1/10 anonim ***** válasza:

Kép nincs?

Szerintem a hcg teszt nem lehet peteérés miatt pozitív. Viszont olyan tesztem volt, amin kb 10 perc után előjött a 2. csík halványan. De a leírásban írták is, hogy ez nem jelent terhességet, csak, ha 5 percen belül jön elő.

2012. dec. 5. 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:

szerintem nem lehet.

vagy rossz a teszt, vagy időn túli pozitív.

tesztelj egy másik fajtával .

2012. dec. 5. 13:15
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,én még azért bizom a csodában..Képem sajnos nincs és igen,időntúli volt.Holnap megcsinálom a 2-at,hátha rózsaszin lesz!Ha van valakinek személyes tapasztalata,kérlek osszátok meg velem!
2012. dec. 5. 13:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Hat, en arra tippelnek, lehet, hogy spontan elveteltel, es ezert lett meg idon tul pozi a teszt. Holnap reggeli elsobol csinalj megegyet, aztan majd kiderul,.de ha esetleg megis kijon a masodik csik es idoben, akkor mihamarabb menj dokihoz, bar ahhoz meg lehet hogy keso, csak mondd el neki, hogy valszeg terhes voltal, de megjott, es irjon gyogyszert, hogy ez legkozelebb ne forduljon elo.
2012. dec. 5. 14:45
 5/10 anonim ***** válasza:
nem hinném, hogy vetélés, mert az a mensi végére ki szokott ürülni a szervezetből, ő meg azon már jócskán túl van..
2012. dec. 5. 15:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Én sem gondolom,mert a menzi előtt 2 nappal negativot teszteltem.Szerintetek?Most,ahogy olvasgatom a fórumot,páran irták az LH csúcsot.Szellemcsikról is sokat olvastam,talán mégis az lehet..
2012. dec. 5. 15:20
 7/10 anonim ***** válasza:
És ha rendkívüli peteérésed volt nagyon korán? Egy barátnőm mensi után 2 nappal hozta össze a gyerekét, ilyen is van. Csinálj még tesztet és meglátod, hogy erősödik-e.
2012. dec. 5. 21:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Teszteltél újra?
2012. dec. 6. 13:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Minden nap teszteltem,ma már full negativ.Naa,megint okosabb lettem..Szar érzés,viszont tapasztalatnak nem volt rossz.
2012. dec. 7. 12:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom. :(
2012. dec. 9. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!