Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Újabb barátnő jelentette be...

Újabb barátnő jelentette be ma a baba érkezését. Nagyon örültem neki, de belül vérzik a szívem, lelkem. Pont nekem nem? Miért? Rossz vagyok, nem érdemlem meg a babát? 3 éve küzdünk, hogy legyen, és egyre elkeserítőbb. Ti hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 20:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én egy picit más cipőben járok. Nekem a párom még nem szeretne gyereket. De én már nagyon.... Szóval a legjobb barátnőm most szült és a környezetemben egy csomó lány terhes. (és persze mind 23-24 éves) Már én is nagyon vágyok babára.

Kitartást kívánok mindenkinek!!!!

2009. aug. 22. 12:52
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Ez borzasztó,néha azt érzem azért nincs baba,mert írigy vagyok a többiekre. De egyszerűen nem tudok őszintén örülni mikor a barátnőim, a második-harmadik babájukat szülik, nekem meg egy sem sikerül..és persze még ennek a tetejében, van olyan akitől azt hallom minden alkalommal,hogy 2gyerek mellet semmire sincs ideje!!!(megjegyzem,soha nem volt munkahelye..)
2009. aug. 22. 15:24
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Az eggyik barátnőmnek 8!! abortusza volt, ebből 3-om egymás után, most várja a kisbabáját, januárra.Vessetek meg érte, de, nem igazán tudok neki (vele eggyütt) örülni..
2009. aug. 22. 15:43
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Hát azt elhiszem!!! Milyen rohadt szerencsés emberek vannak!!!!!
2009. aug. 22. 18:02
 15/18 A kérdező kommentje:

Na, ez a nem tisztességes....

Nekem is van egy barátnőm, akinek 2-3 abortusza is volt, és amikor már akarta, hogy jöjjön a baba, simán terhes lett, sőt, másodszorra ikrei születtek. 4 év alatt 3 gyerekes anya lett, és igen, irigy vagyok!

Soha nem volt abortuszom, azt sem tudom, hogyan működik az a dolog.

Ááá, nagyon elegem van. Jövő héten megyek petevezeték-átjárhatóságira, de igazából pé-m nincs, ezt csak a biztonság kedvéért csinálja meg a doki. És mindenki mondja, hogy na, majd utána tuti sikerül. Miért nem értik, hogy ha még el is van záródva valamelyik, a műtéttől még nem lesz pé-m? Oda sem figyelnek...

Már azt is utálom, ha megkérdezik, hogy na mi újság? Baba? Hogy nincs? Biztos azért, mert rá vagyunk görcsölve. A következőnek, aki kiejti a sámán a ne görcsölj szavakat, biztos beszólok egy nem kedveset.

Pfff, de elegem van!

2009. aug. 22. 22:35
 16/18 A kérdező kommentje:

Sámán??? :)))))))

SZÁJÁN, természetesen. Na, legalább röhögtem egy jót! :D

2009. aug. 22. 22:37
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
8 éve volt egy méhenkivülim,nem tervezett baba lett volna de örültünk.Akkor még nem tudtam hogy nem kihordható terhesség ez!Akkor a sogornőmnek mondtam hogy a legnagyobb pofon az lenne nekem ha ő hamarabb terhes lenne mint én.(Volt már neki egy hét éves fia,és éppen válofélben volt!!!)Nem rosszindulatból mondtam ezt,mert jóban voltunk,értette hogy miröl beszélek!Azóta volt még egy méhenkivülim.Majd az első lombikbeültetés után mikor csináltam a negativ tesztet a sogornőm bejelentette aznap hogy terhes!!!(Akkor már férjnél volt természetesen)A legnagyobb félelmem vált valóra ezzel!Kb 5 hónap kellett nekem mire találkozni tudtam vele.Mire megszületett a babája szépen megszoktam a terhességét és az egyre nagyobb pocak látványát.Persze ezelőtt én is utáltam a terhes nőket!De ez a történet megszüntette bennem ezt a rossz érzést,már nem fáj a nagy has látvány.Igaz még mindig nincs gyermekem ,de nem adom fel!
2009. aug. 23. 10:38
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Muszály írnom, tök kivagyok!!! Van egy ismerősöm, 48 éves!!Most szülte az 5-ik gyerekét!!Az első házasságából van 2ikerlánya(25évesek)1 fia(15 éves), a második házasságából van egy 1,5éves kisfia+most született született még egy fia!!!!! Szemét vagyok, hogy nem örülök???????????
2009. aug. 27. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!