Újabb barátnő jelentette be ma a baba érkezését. Nagyon örültem neki, de belül vérzik a szívem, lelkem. Pont nekem nem? Miért? Rossz vagyok, nem érdemlem meg a babát? 3 éve küzdünk, hogy legyen, és egyre elkeserítőbb. Ti hogy bírjátok?
Én egy picit más cipőben járok. Nekem a párom még nem szeretne gyereket. De én már nagyon.... Szóval a legjobb barátnőm most szült és a környezetemben egy csomó lány terhes. (és persze mind 23-24 éves) Már én is nagyon vágyok babára.
Kitartást kívánok mindenkinek!!!!
Na, ez a nem tisztességes....
Nekem is van egy barátnőm, akinek 2-3 abortusza is volt, és amikor már akarta, hogy jöjjön a baba, simán terhes lett, sőt, másodszorra ikrei születtek. 4 év alatt 3 gyerekes anya lett, és igen, irigy vagyok!
Soha nem volt abortuszom, azt sem tudom, hogyan működik az a dolog.
Ááá, nagyon elegem van. Jövő héten megyek petevezeték-átjárhatóságira, de igazából pé-m nincs, ezt csak a biztonság kedvéért csinálja meg a doki. És mindenki mondja, hogy na, majd utána tuti sikerül. Miért nem értik, hogy ha még el is van záródva valamelyik, a műtéttől még nem lesz pé-m? Oda sem figyelnek...
Már azt is utálom, ha megkérdezik, hogy na mi újság? Baba? Hogy nincs? Biztos azért, mert rá vagyunk görcsölve. A következőnek, aki kiejti a sámán a ne görcsölj szavakat, biztos beszólok egy nem kedveset.
Pfff, de elegem van!
Sámán??? :)))))))
SZÁJÁN, természetesen. Na, legalább röhögtem egy jót! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!