Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inzulin rezisztenciával...

Inzulin rezisztenciával mennyi idő után és milyen kezeléssel sikerült?

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy sajnos nem tudom szedni semelyik gyógyszert, mert rosszul vagyok tőlük. Diétát nagyon szigorúan tartom, sokat mozgok, egy hónap alatt 9 kilót fogytam. És ezt azért ide írom, mert mindennél jobban szeretnék már babát! :)

2012. dec. 12. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a szőlőmag őrleményt, sok jót hallani róla! Én 2 hete kezdtem el szedni:)

Csak joghurtba elkeverve lehet megenni, különben nagyon rossz! Állítólag egy hónap után elhagyható a gyógyszer-tehát mindenképp ajánlott ha mást nem tudsz szedni.

Szorítok!

Hogy bírod tartani a diétát???????? Ez a számolgatás engem kikészít!!!!!!!!!!!

2012. dec. 12. 19:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet!

Egy hónapja csinálom, egészen jól megy. Az elején nagyon kétségbe voltam esve, lestem a táblázatokat, fogalmam sem volt, hogy mit hogyan kell kiszámolni, de segített egy diabetológus ismerősöm és mostmár egész jól átlátom a dolgokat. Ez a hét mondjuk elég rossz, mert a férjemnek szülinapja volt és itt egy csomó torta :/ De kibírtam és nem ettem belőle... eddig :D

Te mióta csinálod? Hogy bírod?

2012. dec. 12. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:
fokozatosan építetted fel a gyógyszert. Eleinte szinte mindenki rosszul van tőlük, nagyon fokzatosan szabad csak elkezdeni szedni.
2012. dec. 13. 01:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Napi 2x1 lenne a megállapított adagom, 1x1/4-től voltak egy hétig ájulás közeli rosszulléteim, állandó fejfájásom és olyan hasgörcseim, hogy ordítani tudtam volna. Nem tudtam az ágyból felkelni sem, nemhogy dolgozni menni (még a wc-re is kísérettel tudtam csak menni). :( Pedig én aztán abszolut nem vagyok egy nyafogós, nyápic típus, és nagyon magas a fájdalomküszöböm.

Igen, fokozatosan próbáltam volna, ha bírtam volna. Azt mondta a dokim, hogy ha ez ilyen erős ellenreakciókat vált ki, akkor semelyiket nem szedhetem :( Úgyhogy maradt a diéta és a mozgás, mindent szóról szóra betartok, fél év múlva ellenőrzés, addig meg marad a reménykedés...

2012. dec. 13. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!