Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi egy Kááli Intézetes kivizsg...

Mi egy Kááli Intézetes kivizsgálás menete? El vagyok nagyon keseredve, de lépni szeretnék.

Figyelt kérdés
Hogy megy ez? Mibe kerül? Mennyi idő, mire teljesen kivizsgálnak mindkettőnket?
2012. dec. 11. 11:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
de az is gond, ha nem tudom megtartani a babát. és 9 hónap alatt egyszer jött össze az is elment? volt már, hogy mensi előtt halvány pozit teszteltem, de azután megjött :( akkor szerintetek nem akkora a baj? lehet, hogy csak nagyon rástresszelek?
2012. dec. 11. 13:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nálatok nem a fogantatással van a baj, hiszen voltál már terhes. A megtapadás-megtartás gondot nem a kaáliban orvosolják. Próbáltátok már a duphastont?
2012. dec. 11. 14:07
 13/14 A kérdező kommentje:
nem, de elmegyek nőgyógyászhoz és írassak fel? az mire jó pontosan?
2012. dec. 11. 14:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Én sem azért írtam, hogy ne menj a Kaáliba, hogy sehova ne menj, csak szerintem ott más jellegű problémákon tudnak segíteni. Ha jól tudom vetélés után a következő terhességnél sokszor automatikusan adnak progeszteront (pl, duphaston, én utrogestant szedtem, bár más miatt). Ezt a magánorvosod is fel tudja írni. Az Sztk-s orvos meg nyilván nem fog felesleges meddőségi vizsgálatokra beutalót adni, de egy hormonszintre irányuló vérvételt azért a vetélésed is indokolhat. Erre már adhatna beutalót az Sztk-s orvos is. Abból az alacsony progeszteronszint is kiderülhet. Bár azt tudnod kell, hogy nagyon sok korai terhesség vetéléssel végződik, látszólag minden ok nélkül. Ilyenkor a következő terhességet szépen ki szokták hordani. Sok sikert kívánok hozzá.
2012. dec. 11. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!