Betegség miatt csúszhat a peteérés?
Figyelt kérdés
Átlagban 31 naposak a ciklusaim. Ebben a hónapban nagyon beteg voltam, közel 40 volt a lázam több, mint 10 napon keresztül. Penicillin és algopirin injekciókat kaptam. A betegségem két hétig tartott és kb. pont a normál peteérésem idejére esett. Annyira szarul voltam, hogy nem figyelgettem magam. Volt folyásom, de inkább csak bő és vizes, de annyira izzadtam a láz miatt is, hogy igazából nem tűnt fel, hogy lett volna ovum. Ám az esedékes vérzés előtt kb. 6 nappal kezdett jelentkezni tojásfehérjés folyás, de valami baromi sok. A 29. vagy 30. napon érzetem petefészek fájdalmat is. Ma a 40. napon vagyok, krémes a folyásom és nagyon fáj a mellem. A hasam nem görcsöl, nem is igazán érzem, hogy meg akarna jönni (kivéve a mellfájdalmat, mert előtte nagyon szokott). Szóval a betegség miatt kitolódhatott a pé?? Ha igen és ha esetleg terhes lettem, akkor nem árthat a magzatnak a korábbi betegség meg a sok gyógyszer, amit kaptam. Egyáltalán mikor teszteljek?? Segítenétek? Köszönöm:)2012. dec. 11. 11:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!