Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordulhat, hogy van peteéré...

Előfordulhat, hogy van peteérés menstruáció előtt 3-4 nappal? És ha akkor teherbe esik valaki, akkor még megjön neki, utána nem?

Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 08:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Peteérés után progeszteron termelődik, hogy elősegítse az esetleges beágyazódást, és a baba megmaradását. Ez kb. 14 napig tart, ha nem következik be, akkor leesik a progeszteron szint, és megindul a mestruáció. Szóval ez csak akkor lehetséges, ha valami okból elhúzódott a peteérésed, és olyan későn történik, de nyilván akkor nem fog megjönni a várt időpontban, hanem az is csúszik. De ha előtte a "normál" időben már volt peteérésed, akkor nem valószínű, hogy olyankor lesz még egy.
2012. dec. 11. 09:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Elmondom hogyan történt :

Szóval, mi is babát szeretnénk. 2 hete kellett volna megjönnie de nem jött meg. A tesztem negatív lett, elmentem a múlt héten orvoshoz. Azt mondta nem vagyok terhes, de úgy látja péntek körül lesz peteérésem, szóval hajrá. Tegnap este volt pecsételő vérzésem, és ma reggel úgy néz ki megjött. Tévedett volna az orvos? Azt mondta még nem olyan vastag a nyálkahártya, hogy megjöjjön. Na mindegy, fura.

2012. dec. 11. 09:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Érdekes, lehet mégsem repedt meg a tüsző, különben nem jött volna meg.
2012. dec. 11. 11:10
 4/4 A kérdező kommentje:
És ha most csak egynapos volt?van ilyen?
2012. dec. 12. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!