Párom szteroidos cuccokat szedett gyúráshoz! Ha esetleg teherbe estem lehet baja a babának?
Figyelt kérdés
Mivel PCO-s vagyok és évente csak 3-4 alkalommal van vérzésem nem is gondoltam rá hogy spontán teherbe eshetek mivel van egy 3éves kislányom aki inszeminációval lett 2,5évnyi sikertelen próbálkozás után!!!Most viszont valahogy nem hagy nyugodni a dolog hogy mi van ha esetleg még is!!!!Álltalában azért szoktunk védekezni,de most valahogy elmaradt!!!! :( Egy kicsit aggódom!!!!2012. dec. 10. 14:51
11/15 anonim válasza:
Mondjuk ha 2 petéjű ikrek akkor ahoz az apukának semmi köze, ha egypetejéűek akkor esetleg lehet.
12/15 anonim válasza:
kedves kérdező!! Mintha én tettem volna fel a kérdést...de durva:D:D PCO VAGYOK ÉS A PÁROMMAL IS STIMMEL AMI A TIÉDDEL:)...:(
Nem lesz baja a babának....én nem tudok teherbe esni már több mint egy éve:( velem van a baj, PCO+IR. én sem vagyok kövér se szőrös és szép a bőröm....te ezek szerint nem is kezelted? HOgy estél teherbe??( sportoltál akkor)
Nyugi a babának baja nem lesz
TÖBB ISMERŐSÖMNEK IS VAN IGY GYEREKE...
13/15 A kérdező kommentje:
Most látom csak hogy erre a kérdésre nem írtam vissza!!!Amikor kiírtam a kérdést még fogalmam sem volt hogy terhes vagyok e vagy sem!!!!Akkor csak úgy elgondolkodtam rajta hogy mi van az leszek!!!Tegnapelőtt és ma viszont csináltam egy egy tesztet és az első halványabb,de a mai már erősenn....igaz nem egyforma erős a 2 csík,de szemmel láthatóan ott van!!!!Remélem terhes vagyok nem pedig valami más problémám van!!!Jövő hét csütörtökig sajnos orvoshoz sem tudok menni az ünnepek miatt!!!Nem sportolok és nem is sportoltam semmit!!!Pedig még az orvos is azt mondta hogy spontán nagyon kevés esélyem van a teherbeesésre..!!!Annyi hogy mostanság elég aktívak voltunk a párommal és egyáltalán nem gondolkondtunk a babán!!!!Remélem mihamarabb te is sikerrel jársz....persze még én sem biztos hogy terhes vagyok,de álltalában azért többségben azért pozitívak a tesztek mert baba van a dologban!!!
2012. dec. 23. 09:15
14/15 anonim válasza:
örülök ennek!!! Mi van azóta veled? Írj!!!!!!!!!!!!
15/15 A kérdező kommentje:
Voltam csütörtökön dokinál és látott egy petezsákot!! Holnap kell vissza mennem....nagyon ideges vagyok,mert azon kívül hogy sűrűn fájdogál a hasam és néha feszül a mellem nem sok tünetem van!!!Remélem minden a legnagyobb rendben lesz és már szívhangja is lesz a picinek!!!
2013. jan. 1. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!