Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon ekcémás a kezem....

Nagyon ekcémás a kezem. Szteroidos krémet kaptam rá, de féltem a babám akit szoptatok. Nektek vált be valami más rá?

Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 14:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baja a babádnak, nem baj, hogy szoptatsz. Ha bekened a kezedet, húzz rá kesztyűt, hogy ne érjen a babádhoz a krém.
2012. febr. 6. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem ízületre kellet és nem szoptathattam egy hétig ,fejtem , kiborítottam ... :(
2012. febr. 6. 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Használd a krémet, de:

- figyelsz rá, hogy csak gumikesztyűben mosogass, moss, takarits?

- igyekezz csak akkor kezet mosni, amikor tényleg szükséges (pl. szoptatás előtt stb.)

- én már azt is igyekeztem egyben megoldani, hogy ha a babát pelusoztam, akkor utána elmentem én is wc-re, hogy csak egyszer kelljen kezet mosnom :D Rettenetesen ekcémás volt nekem is, de javult igy a helyzet.

- kézmosód milyen? Igyekezz valami bőrbarátot venni, ne legyen benne sodium laureth sulfate és társai...

2012. febr. 6. 14:32
 4/9 anonim ***** válasza:

ez érdekes, nekem nem volt szabad szteroidot használnom míg szoptattam.

elég sokat olvastam utána és ledöbbentem, teljesen elhagytam a szteroidot!

nem mondom, hogy szép a kezem, de nem olyan szörnyű mikor használtam a szteroidot (20évig...)

először is a kiváltó okot próbáltam minimálisra csökkenteni. óránként kenem a kezem felváltva vizes és zsírozóval. hidegpárásító nagyon bejött, kevésbé szárad ki a bőrőm.

azonkívül ha nagyon sebes az exxemát használom éjjelre, jó vastagon, bekötözöm, reggelre szép.

a másik az a gyulladáscsökknetős popsikrém és körömvirágkrém ami még segít :)

2012. febr. 6. 14:35
 5/9 anonim ***** válasza:

1.vagyok

Érdekes, nekem lehetett használni szteroidos krémet.

Szóltál az orvosnak, aki felírta, hogy szoptatsz??

2012. febr. 6. 14:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Szóltam,sőt pont velem volt a picuri.
2012. febr. 6. 14:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Foreveres Avocado szappannal moss kezet és fürödj kizárólagosan. Az ekcémás területet naponta többször töröld át Activator-ral, majd kend be propolisz krémmel. Természetesen mindből a foreveresre gondolok. Egyik jó barátomnak az egész háta volt nagyon durván ekcémás, egy hét után látványos volt a javulás.

Barátnőm kislányánál pár nap alatt tünetmentessé tette. Nagyon jó készítmények és semmi baja nem lehet tőle a babódnak.

2012. febr. 6. 14:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanilyen a kezem, nagyon csúnyán ekcémás (már nem annyira) a fél tenyerem és 3 ujjam is olyan volt és egyre terjedt. A bőrgyógyász egy enyhe szteroidos krémet írt fel, meg egy hidratáló krémet, ami segít a bőr regenerálódásában és most már sokkal jobb:D Azt mondta, hogy ezzel nyugodtan szoptathatok:)
2012. febr. 6. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem pár hónappal ezelőtt jött ki ekcéma, az egész testemen mindenhova. Olivaolajos és teafa olajos szappannal fürdök és shea vajjal kenem magam. Eltűntek a foltok. Pedig viszkettek nagyon.

Mannától rendeltem, keress rá neten. Nem olcsó, de nekem bevált. :)

2012. febr. 6. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!