Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van akinek 3 év sikertelenség...

Van akinek 3 év sikertelenség után spontán összejött a baba, előfordulhat egyáltalán ilyen?

Figyelt kérdés
Holnapra nem várnám a mensit...semmi tünetem nincs most. Megint meg fog jönni?
2012. dec. 8. 16:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az én férjem se volt hajlandó elmenni, szerinte ő vele minden rendben volt. 7 év után mégis csoda módon teherbe estem. Most a 2. babára várunk, detto helyzet, de csak 5 hónapja tart. 6 év után 41 leszek, szóval köszi, semmi kedvem kivárni a 7. évet... ha jövőre nem megy dokihoz, akkor egy gyerekünk marad....
2012. dec. 9. 00:55
 12/17 anonim ***** válasza:
23%
Nyilván nem akar igazán gyereket!
2012. dec. 9. 07:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem, azért ezt így nem jelenthetjük ki ismeretlenül, hogy nem akar gyereket!!!Sok férfi van, aki még egy fogászatra is nehezen megy el, mint az én férjem....mikor még nem ismert - csak elmesélte - felállt a fogászaton, hazament, mert éhes volt....na, ennyit a férfiakról. Évekig nem volt még egy vérkép lelete sem....most meg megyünk együtt mindenhová!Próbáltad kérdező meggyőzni, hogy nem kell egyedül mennie, te is mész vele, ő meg menjen veled, mikor téged vizsgálnak?Így sem?Azért 3 év hosszú idő, mondjuk nem írod, hány évesek vagytok....én 30 férjem lassan 40....szóval mi nem várnánk azért még sokat, mert nincs mire....ajánlanék vitaminokat, nem írod szedtek e?Folsavat te mindenképpen, hidd el, segít!És a férjednek E-vitamint és cinket!Meghatároztátok pontosan az ovulációt?Annyi mindenen múlhat!Remélem segítettem!
2012. dec. 9. 09:35
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, írhattok még!

Nem jött még meg továbbra se a mensim, pedig nem szokott késni soha. Nem tudom, most miért késik.

Férjem nem akar gyereket, azaz nem akarhat annyira, ha nem érdekli még 3 év sikertelenség után sem, hogy valamit tennünk kéne a siker érdekében...

Beszélgetni?

Számtalanszor megvolt, na de hosszú történet, sajnos nem olyan a kapcsolatunk mint amilyennek lennie kéne.

Én attól függetlenül szeretnék legalább 1 gyereket mindenképp, mert jó lenne tudni milyen érzés ez az egész terhesség meg minden.

Én 28 éves vagyok, férjem 30 amúgy.

Na szóval várok tovább, de már késik a mensim. Semmi előjele nincs még eddig.

2012. dec. 9. 16:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Kedves volna egy kérdésem.

Ha nem túl jó a kapcsolatotok, akkor miért szeretnél szülni gyereket egy ilyen embernek????

Tisztába kéne tenned előbb a kapcsolatod. Vagy gyorsan kiszállni belőle, és találni egy "társat", aki örülne egy kisgyereknek.

Kicsit gondolkozz el felette, és akár priviben is megírhatod, mi a véleményed róla.

2012. dec. 10. 09:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Tényleg csak jót szeretnék a válaszommal. Ha a férjed nem akar igazán gyereket, akkor ne tedd ezt a kapcsolatoddal. Egy babának biztos és boldog szülők kellenek. Hidd el nagy kihívás egy gyerek, aki majd sokat sír vagy éjjel nem alszik és te fáradt elszel, ingerült, ez ezzel jár, és bizony próbára tesz bármilyen házasságot. Ha már most sem stabil a kapcsolatotok, az lesz az első, hogy majd a fejedhez vágja, hogy te akartál gyereket és majd egyedül maradsz... Én is azt tanácsolom, hogy keress egy gyermekre vágyó férfit, mert az lesz az igazi. A terhesség szép dolog, de a 30. héttől öszintén megmondom, már aludni se bírtam, minden bajom volt, ettől függetlenül tettem a dolgom de szenvedtem a hasamtól... Barátnőmék most fognak szétmenni, két gyerek lelkivilága törik össze, de ők már nem bírják együtt. Egy gyereknek nem kéne ilyet átélni. Persze én is átéltem és mégis boldog párkapcsolatban élek, de viták mindig is voltak, vannak és lesznek... Ne kapkod el, beszéljetek erről, talán ezért is nem jön a baba mert te tudod, hogy ő nem teljes szívvel vágyik rá!!!!Tudod a tudat alatt... Kívánom, hogy találd meg a boldogságot
2012. dec. 10. 20:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajnos en is csak azt tudom tanacsolni, hogy gondold at a kapcsolatodat. Nehany eve en is kileptem egy, egyebkent nagyon harmonikus, kapcsolatbol a gyerek miatt. Most pedig a jelenlegi ferjemmel izgatottan varjuk, hogy megfoganjon a kisbabank. :)
2012. dec. 10. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!