Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek volt már ilyen?

Nektek volt már ilyen?

Figyelt kérdés

13-án kell majd megjönnie a mensimnek.. 1-jén, és 2-án, ill. 5-én voltam 1ütt a párommal. 5-én egésznap volt folyásom, hol átlátszó, hol pedig fehéres. Ill 1-je és 2-a körül is.

Most vagyunk ott ugye, hogy 6 nap múlva kell megjöjjön. Néha fáj a hasam, tegnap óta kedvetlen vagyok, elött pedig boldog voltam, mindennek örültem. És olyan úgynevezett belső harmónia volt bennem. És ma éjszaka azt álmodtam hogy átmentem 1 haveromhoz akinek valóban nemrég született babája, és megnéztem az újszülöttet. Ez volt az álmomban a baba arca. Ilyet még soha sem álmodtam.

Szerintetek ez terhesség?

Mikor tesztelhetek először?

Köszönöm előre is a válaszaitokat.

Szép napot.

2012. dec. 7. 14:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha elmarad a menstruációd, csinálj egy terhességi tesztet és kiderül. Bocsáss meg, hogy ezt mondom, de minden más, amit írsz, csak romantikus körítés, semmi alapja.
2012. dec. 7. 14:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem még korai lenne bármilyen tünet. Ha késik a menzeszed, tesztelj. Ezek a dolgok amiket leírtál nem jelentenek semmit.
2012. dec. 7. 14:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!