5 hónapja? Nem bántásból, de valakik több éve próbálkoznak sikertelenül. 5 hónap még nem olyan hosszú idő. Ha 1 évig nem jön össze, akkor esetleg ajánlatos orvoshoz menni.
Amúgy mi annak idején mikor a férjemmel próbálkoztunk a babával, nem számolgattam mikor és hogy vagyunk együtt, csak abbahagytam a gyógyszert és akkor voltunk együtt, mikor kedvünk volt hozzá. 7 hónap alatt összejött a kisfiúnk.
Én megértem azokat, akik több évi próbálkozás után orvoshoz fordulnak és hőket néznek, meg ovulációs teszteket vesznek, de azért pár hónap még tényleg nem olyan sok, ezért kár rágörcsölni, mert majd azért nem jön össze.
2012. nov. 30. 12:04
2/9 anonim válasza:
5 hónap még nem idő ebben a témában szerintem.Nekünk 3 év után jöttek össze lombikkal.Egy pár 1 évnyi védekezés nélküli sikertelenség után nevezhető meddőnek.A dokihoz is akkor érdemes menni.Próbáld ki addig az ovu tesztet,az pontosan megmutatja,hogy mikor kell együtt lennetek.Valamint a méhpempő is segíthet ha szeded.
2012. nov. 30. 12:09
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Nem is tudom, hogy van lelki erejük azoknak, akik évekig próbálkoznak sikertelenül.
Hálistennek már van egy kislányunk, csak nagyon elszomorit, hogy nem sikerült most sem teherbe esnem. Pedig az első terhességem is váratott magára több mint fél évet.
Nem szedek semmit, nem hőmérőzök.
Azt hittem tudom mikor volt peteérésem.
2012. nov. 30. 12:32
4/9 anonim válasza:
5hónap az nem sok. Ne görcsölj rá. Mi a párommal 7éve próbálkoztunk mire összejött. Már orvosnál is voltunk de mindent rendben talált ő sem értette miért nem jött össze eddig. Már időpontunk volt lombikra mikor váratlanul nem jött meg július végén. Nem is foglalkoztam vele addig míg meg nem undorodtam a kávétól. Mensi után 2héttel teszteltem erős +. 21+4napos vagyok.
2012. nov. 30. 13:21
5/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok :)
Hihetetlen....7 év.... az nagyon-nagyon sok.
Én 30 éves vagyok, még maximum 3 év, aztán már nem szeretnék, vagyis nem próbálkoznék. Persze ha első gyerek lenne, akkor 40 éves koromig próbálkoznánk.
2012. nov. 30. 13:27
6/9 anonim válasza:
Tiszta egyformák vagyunk :) Kor és idő megegyezik. Az első nekem 4 hónap után összejött. De most valami nem jó a mensimmel, mert össze-vissza van, mióta próbálkozunk..... Most lh tesztelek.De jöhetne már a baba. A nagylány szeretné nagyon (3 éves, és nem kell mennie oviba, ha lesz tesó :)))
2012. nov. 30. 13:51
7/9 anonim válasza:
Én is ugyanebben vagyok, ma jött meg és eléggé elkenődtem, mert annyira bíztam. 30 vagyok, kislányunk 2,5 év után jött össze. Nem szeretnék megint ennyit várni.:( Mi is 2 naponta bújtunk ágyba, éreztem is erősen a pét, mégsem tudtam pontosan mikor lehetett, mert utána is fájt több napig a petefészkem.
2012. nov. 30. 14:17
8/9 A kérdező kommentje:
Ebben a hónapban, vagyis novemberben, teljesen biztos voltam benne, hogy sikerült. Ennél gyakrabban csinálni már szerintem nem is ajánlott. Nem mulaszthattuk el a peteérést, éreztem is. Akkor mi lehetett a gond...
2012. dec. 1. 11:33
9/9 anonim válasza:
Ne görcsölj rá, adj még egy kis időt magatoknak. Fogd fel úgy, hogy a következő néhány hónapban biztos össze fog jönni. Így nincs benned akkora görcs. Egy év után doki, addig is nyugi és türelem.
Egy vitamint azért elkezdhetsz szedni, egy kis megsegítés nem árthat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!