Van közetetek olyan akinek sikerült a teherbe esés lombikkal, azoospermia miatt? Leírnátok a történeteteket, h mi lett veletek, hogyan sikerült, mi volt az eredeti probléma?
Ha veled minden rendben van igazából az a kérdés milyen lett a bioptátum eredmény. Hány % patológiás és voltak e benne mozgó sejtek.
Én is pont ennyi voltam mikor elkezdtük a lombikat, negyedikre sikerült, ezekben benne volt a dokik keze.
Ha lesznek tökéletesen osztódó embriok akkor már ugyan annyi esélyed van mint bárki másnak. Itt az a nagy kérdés fognak e osztódni.
Nálunk nagyon rossz volt az osztódási arány, soha nem osztódott 1nél több , pedig voltak mozgó jóalaku sejtek a bioptátumban.
Mozgó nem volt benne?
Nekünk is majdnem ilyen lett most az eredmény, csak nálunk majdnem minden látórében volt spermium. Nem sok esélyt jósoltak, de nálunk a jobb mintával is nehezen ment, lehet nálatok sikerül. 2 hét múlva okosabb leszek akkor lesz a megtermékenyítés.
Ha nem írták rá akkor nem volt mozgó benne.
Mi Pécsre járunk szurira nem kell menni azt magamnak adom be te is magadnak fogod, uh-ra kell járni. Először a 6. napon (én most az 5-en megyek, emrt valamiért a péntek nem jó nekik) és utána 2-3 naponta a leszívásig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!