Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek problémás lehet...

Szerintetek problémás lehet így a teherbeesés? A ciklusom tök rendszertelen (35-37nap), a menstruációm viszonylag hosszan tart (lehet 8-9 nap is), az utolsó pár napban pedig kevés barnás váladék van.

Figyelt kérdés
Volt már egy nem tervezett, de problémamentes terhességem, és gyors szülésem.
2012. nov. 29. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt nehéz így megmondani. Nekem még rendszertelenebb volt a ciklusom, 29-36 napos átlagban mozgott, de volt minden hónapban vérzésem. A 10.hónapban sikerült a baba, spontán. Nekem is hosszabb ideig tartott a vérzés, és elég sok is volt, az utolsó napokban barnázással zárult. Szóval ha van ovulációs és nincs semmi probléma, akkor nem hiszem, hogy ez magában gondot jelentene, főleg, hogy már voltál terhes.
2012. nov. 29. 12:57
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm. A kérdésben nem jól írtam, nem 35-37 nap, hanem 25-37.
2012. nov. 29. 14:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Ma voltam dokinál és azt mondta, hogy az ilyen hosszú ciklus még nem baj, csak kérdéses, hogy van e ilyenkor p.é.

Az utolsó előtti mensim 52 napra tolódott ki, előtte 5 napig barnáztam. Tesztjeim negativak voltak.

Szurokolok, hogy baba legyen, de ha nem az lesz akkor vizsgáltasd ki magad. Abból minden kiderül.

2012. nov. 29. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!