Ez most mi? Görbével kapcsolatos kérdés
Figyelt kérdés
Abba beletörődtem hogy ebben a hónapban nem lesz már baba, mert nem peteérésnél voltunk együtt. De most mi ez a nagy emelkedés??? Minden reggel 7:00kor mérem a hőm számban nyelv alatt ugyan azon az oldalon.
2012. nov. 29. 07:30
11/17 anonim válasza:
Nem zárható ki teljesen, mert nem egyértelmű az ovu időpontja a görbén.
12/17 A kérdező kommentje:
Számomra eggyértelmű volt hogy a 10. ciklusnapomon volt ovum, de utána nem ment fel alaphő fölé, de mikor behúzta akkor sem ment fel nagyon sokkal följebb. ÉS olyan testápolós folyásom az a 9-12. nap között volt, azóta semmi. Csak azt nem szoktam jelölni, mert nem mindig figyelem
2012. nov. 29. 10:30
13/17 A kérdező kommentje:
ÉN már biztos hülye vagyok, felpróbáltam a ksoztümöm mert kijjebb kell varni a gombot a nadrágon mert szorit kb 2 percet volt rajtam úgy elkezdtedd görcsölni a pocim hogy az hihetetlen. És teljesen zárt méhszájam, nekem mensi elött már kicsit nyitva szokott lenni (kézmosás+kézfertőtlenítés után néztem meg)
2012. nov. 29. 14:17
14/17 Ufobaby válasza:
Írd meg, mi volt...nekem is fáj a mellbimbóm és mára nem várom...eddig semmi jele a mensimnek - derékfájáson kívül..szurkolok neked is! ;)
15/17 A kérdező kommentje:
Te is írd meg majd, ma megjegyezte egyik ismerősöm hogy nagyon kisimúlt az arcom, mit csináltam vele. Érdekes
2012. nov. 29. 22:21
17/17 A kérdező kommentje:
NEm esett le a hőm de megjött :(
2012. dec. 3. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!