Emelkedik ez a hő szerintetek? Ilyen görbével van esély a babára?
2012. nov. 17. 11:14
1/17 anonim válasza:
Hát kb 5 nappal előtte voltatok együtt,nem teljesen esélytelen,mert volt már akinek sikerült így is,de csekélyebb a teherbeesés esélye ennyi nap után.Erős kis katonákra van így szükség ;) A görbe,és az ovuteszt szépen mutatja mikor szabadult ki a petesejt.
2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál! Végre valaki! Úgy el voltam szomorodva, hogy senki nem foglalkozik az én "problémámmal".
Még egyszer köszönöm, hogy írtál.
2012. nov. 17. 15:15
3/17 anonim válasza:
Ha gondolod beszúrhatod ,hogy hogyan alakulgat a görbéd a későbbiekben :)
5/17 anonim válasza:
Nagyon szépen felugrott...:) Nem egyformák a ciklushosszaid?
6/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Augusztusban hagytam abba a gyógyszert, szeptemberben volt 25 napos, októberben 37, szóval fogalmam sincs, hogy mikorra nem várom. :-(
Köszönöm, hogy írtál!
2012. nov. 18. 12:03
7/17 anonim válasza:
Ha előző hónapban is vezettél görbét akkor,abból kb-ra meg lehet mondani mikorra nem várod most. Mert a ciklus ezen fele (Luteális fázis) mindig ugyan olyan hosszú. Szúrd be ha van ;)
8/17 A kérdező kommentje:
Segítsd kérlek, felteszem az előző két görbém is, mert én nem tudok kiigazodni rajta, hogy akkor mikorra tegyem a luteális szakaszt, hogy az mennyi idő volt.
Amit ma vettem észre magamon,hogy furcsán fel vagyok puffadva, illetve szurkál alul a hasam, hol oldalt, hol középen. Nem tudom, hogy ez máskor is így van-e, vagy csak most jobban figyelem magam. Nem korai tünetek ezek?
2012. nov. 18. 18:02
9/17 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy a melleim fokozottan érzékenyek, de már nem csak tapintásra, hanem a melltartó is nagyon bántja, ha furcsán mozdulok, akkor is fáj, mindenhogyan fáj és érzékeny már. Vagy csak lassan meg fog jönni, és azért vannak ilyen gondjaim? Amúgy pedig tök száraz vagyok.
2012. nov. 18. 18:14
10/17 anonim válasza:
Az elsőn nem is hiszem,hogy volt ovulációd sajnos. A másodikon volt ,a 28-ik ciklus naptól számolj a menzeszig. Na ez a szakasz a luteális fázis. A te esetedben úgy tűnik ezt csak 10-11 nap ,és az átlagos az 14. No de egy görbéből azért ne diagnosztizáljunk még :)! Szóval jelen görbéd alapján én 4-5 nap múlva jóslóm a "nemvártat" :) Viszont ez nem készpénz,azért nekem is kellett pár hónap,hogy a saját görbéim alapján megfejtsem a testem működését. Voltál már amúgy dokinál a rendszertelen menzeszed miatt,azaz tudod mi miatt van? Tüneteid maximum a beágyazódásnak felel meg,másnak még korai lenne ;). Remélem azt érzed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!