Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki ellenpélda...

Van olyan, aki ellenpélda arra, hogy kicsit magas prolaktin mellett igenis teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés

A problémám a következő: van már egy 2 éves fiam, aki majd 2 év próbálkozás után sikerült egy teljesen lehetetlen helyzetben. Nemrég szóba jött a kistesó kérdése és elmentem dokihoz, mert a szülés óta a 25-26 napos ciklusomból 23 napos lett. Mindig pontos, csak kicsit rövid... Azt mondta, hogy mehet a próbálkozás. Rákövetkező hónapokban 18-21 napra jött meg, hát visszamentem a nőgyógyászhoz. Megvizsgált, cisztát nem talált, de nyomásra jött némi előtej szerű a mellemből... Labor nélkül rámondta, hogy magas prolaktin. Kiírta a Bromocríptint, amit 2hét szedés után abba kellett hagynom, mert majd szétment a fejem, olyan migrénem volt tőle, a szédülésről nem is beszélve. Így most egyelőre várok. Bromo nélkül is újra 23naposak a ciklusaim, elvileg a 9. nap körül peteérésem is van. Mióta szültem, minden peteérést érzek, mert ovuláció előtti estén majd szétszakadok és igencsak vágyom a páromra az azt megelőző napokban....

Volna valaki,aki nem bírta a Bromot és mégis lett baba..

2012. nov. 28. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, nekem a szoptatás befejezése után is mindig nyomásra jött tej a mellemből, a ciklusom egyre rövidebb lett, 28 napos után elkezdett 23 naponként megjönni. Na emiatt mentem orvoshoz, megállapította a magas prolaktin szintet,ennyi. Gyógyszert nem írt, nem szedtem semmit. Azután váratlanul teherbe estem, igen meglepődtem, nem terveztük még a másodikat, meg én is úgy tudtam, ilyenkor nehezebb teherbe esni. De hát van aki szoptatás alatt lesz terhes...

Szerintem nyugodtan próbálkozzatok a gyógyszer nélkül is, főleg, ha megfigyelted mikor van peteérésed.

2012. nov. 28. 14:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is jött szoptatás után nyomásra pár csepp tej szerű a mellemből,de labor is igazolta,hogy nem magas a prolaktinom.

Van akinek hosszabb ideig így marad!!

Szerintem nyugodtan próbálkozzál!

Én is kaptam bromot,hogy elálljon de kb 2napig szedtem annyira erős mellékhatásai voltak.Szépen elmúlt magától.Nekem 8 hónapra rá sikerült a következő babám.

sok sikert!

2012. nov. 29. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!