Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Magas prolaktin mellett volt...

Magas prolaktin mellett volt peteérésetek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 19:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igen, volt, de nekem épp csak meghaladta a felső határértéket.
2011. márc. 15. 19:44
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Nekem kb. a kétszerese a határtéknek, fél éve nincs peteérésem, kaptam gyógyszert, szerintetek mikorra "jöhet vissza" a peteérés?

2011. márc. 15. 19:49
 3/11 A kérdező kommentje:
Csak azért tettem fel a kérdést, mert olvastam, hogy valakinek még 1000 fölötti értéknél is volt peteérése. Legalábbis azt állította...
2011. márc. 15. 19:50
 4/11 anonim ***** válasza:
A gyógyszer tuti segíteni fog. Mikor mész vissza vérvételre? Akkor kiderül, hogy még mennyi időt kell várni. Kitartás!
2011. márc. 15. 19:57
 5/11 A kérdező kommentje:

1 hónapig szedem a gógyszert, utána kell mennem.

Csak jó lenne tudni, hogy kb. mennyi idő alatt viszi le. Olvastam 2 hetet is, de 2 hónapot is.

Köszi a biztatást! :)

2011. márc. 15. 20:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez függ attól is, hogy mennyit szedsz. Nekem napi fél Bromo kb.2-3hét alatt segített. Utána rögtön teherbe estem. :)
2011. márc. 15. 20:18
 7/11 A kérdező kommentje:

Nekem napi 3-at kéne, ha bírom... de még csak 2-nél tartok. De azt mondta a doki, hogy ha csak 2 megy, akkor szedjek kettőt.

Grat a babához! :)

2011. márc. 15. 20:44
 8/11 Grófházy ***** válasza:

nekem is duplája volt mint a felső határ!

Nekem norprolac-ot írt a doki,és 1 hónap alatt rendeződött.

Én az első héten nagyon rosszul voltam tőle.

Sok sikert

2011. márc. 17. 13:09
 9/11 A kérdező kommentje:

Jaj, köszönöm a választ!

De jó lenne, ha nekem is helyrejönne 1 hónap alatt!

Lehetne még két kérdésem? A gyógyszert ugyanúgy kell szedned? Azóta is nézték a hormonszinted?

2011. márc. 17. 13:14
 10/11 anonim ***** válasza:
hát nekem valószínűleg nem volt jól kivizsgáva, nőgyógyásznak mondtam hogy folyik a tej a mellemből, mondta hogy magas prolaktin miatt lehet. Pár hónapra rá spontán teherbe estem.... lehet hogy nem olyan magas prolaktintól is lehet tej... nem tudom nekem mennyi volt, de peteérés tutira volt mellette
2011. márc. 17. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!