Ha másfél hete teherbeestem akkor vannak olyan apró jelek, amik a megtermékenyülésre utalnak?
hááát...én úgy tudom h kb 2 hét után jönnek a tünetek először.
persze lehet h nálad kicsivel hamarabb jelentkezik...de inkább tesztet vennék, mert ez így csak találgatás...
Kb a 4 héten fejeződik be a beágyazódás.Tehát előtte bármilyen tünet csak képzelt.
Én mikor terveztük a babáinkat,rendszeresen minden hónapban voltak terhességi tüneteim akkor is mikor nem sikerült teherbe esnem.
Nézz körül itt,követheted a baba fejlődését hétről hétre:
Sok sikert
A nőgyógyász is tesztet csináltat,és megvizsgál.Ő azt tudja kézi vizsgálattal megállapítani,hogy meg van-e nagyobbodva már a méh,abból következtet a terhesség korára.
Uh-al 5-6 hetesen már a petezsák látható.Nálunk az első uh-t 12 hetesen végzik,van ahol előbb is csinálnak.
Szia. Én abból sejtettem hogy babát várok, hogy a szokásos menzi előtti tünetek mellett jelentkezett az iszonyatos fáradtság már 1 héttel az ovulációm után. Reggel 8-kor keltem, de már 11-kor elaludtam volna. És persze este 8-kor is már aludtam. De csak ez az egy volt ami szokatlan volt.
De mindenkinek másmilyen a szervezete, azt csak Te tudod, hogy mi az ami más a szokásoshoz képest..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!