Ovuteszt: tegnap pozitív, ma negatív. A negatívság utalhat megtermékenyülésre? Tegnap teszt után rögtön akcióba lendültünk!
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 11:47
1/9 anonim válasza:
Szerintem ilyen "fiatal" megtermékenyülés még nem befolyásol semmit, ill ezt nem érzékeli még semmilyen teszt.
De sok sikert! Tuti lesz baba!:))
2/9 anonim válasza:
Szia. Tegnap még volt annyi LH a vizeletedben, hogy mutassa a teszt, ma pedig már nincs. Az LH teszt 1, max. 2 napig szokott pozitív lenni. A megtermékenyülést még nem tudja kimutatni semmi sem.
Esetleg egy 6-8 nap múlva használhatod majd az LH teszteket jóstesztként úgy hogy minden nap tesztelsz vele és ha erősödik a csík napról napra, akkor babás lehetsz. Persze, legjobb legalább a nemvárt napjáig várni, és akkor tesztelni terhességi teszttel első vizeletből.
Sok sikert! :)
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Amúgy a pozitív azt jelenti, máris peteérésem van? Vagy volt? Nem vagyok tapasztalt :/
2010. okt. 1. 12:01
4/9 anonim válasza:
a negatív napon van a peteérés, nem a pozitívon
5/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: akkor ma még jobban megérné együtt lenni? Több az esély? Mert akkor máris riasztok :D
2010. okt. 1. 12:09
6/9 anonim válasza:
Szerintem ma is , minél előbb együtt kéne lennetek.
7/9 anonim válasza:
az utolsó + és az első - nap egyformán esélyes. érdemes mindkét napot kihasználni
8/9 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a teszt értelmében épp a tegnapi és mai a legesélyesebb napjaim? Párom már úton hazafele :)
2010. okt. 1. 12:39
9/9 anonim válasza:
Ez aranyos volt, kedves kérdező! :) :) :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!