Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meg fog jönni, vagy még...

Meg fog jönni, vagy még reménykedhetek?

Figyelt kérdés

Mielőtt megjön mindig fájnak a melleim, és 2 napja elkezdett fájni. Pénteken vagy szombaton kellene megjönnie.

Más tünetem nincs, leszámitva hogy éjjel 2 óránként pisilek 1 hete.

2012. nov. 26. 14:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
:( Akkor fel a fejjel,majd ebben a hónapban!!Drukkolok!!Én voltam az a válaszoló,akinek a pisilés volt az első tünete!
2012. nov. 30. 12:12
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Nagyon szomorú vagyok. Ilyenkor jön a feladom az egészet dolog. Aztán új hónap, új remények.

2012. nov. 30. 12:27
 13/15 anonim ***** válasza:
11-es vagyok!Nem szabad feladni.Bár én beszélek!Mi 5 hónapig próbálkoztunk,nem sikerült.Akkor belefáradtam,tartottunk 5 hónap szünetet,és a szünet után egyből sikerült.Lehet azért,mert nem gondoltam rá,ezért lepődtem meg,hogy 1 hónap alatt sikerült!Szóval a lényeg,hogy nem szabad rágörcsölni,csak szeressétek és érezzétek jól egymást :) Hidd el,sikerülni fog!!!
2012. dec. 1. 08:54
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. dec. 1. 11:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Pont ez a baj, hogy ennyire rajta vagy a témán, így ne is csodálkozz, hogy sikertelenek a hónapjaid.

Változtass, tudom, nehéz, de nekem sikerült, és össze is jött.

2012. dec. 1. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!