Tegnapra (21-re) nem vártam, nem is jött, de a ma reggeli lily teszt negatív. Hamar csináltam? Vagy tényleg nincs baba? Mindig pontosan jött eddig. Viszont már 4. napja érzem, hogy meg akar jönni. DE azért reménykedhetek még a babában?
Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 15:35
1/5 anonim válasza:
Hamar csináltad, várj még pár napot!
2/5 anonim válasza:
szerintem is korai volt még, ja és szerintem más tesztett vegyél, nekem negatívat mutatott amikor már 11 hetes terhes voltam
3/5 anonim válasza:
Szia,
Nekem másnap mutatta a lily teszt a terhességem eléggé erőssen,
lehet kicsit korán teszteltél.
17hetes kismama
4/5 A kérdező kommentje:
A hasam olyan furcsán érzem, nem kimondottan görcsöl, hanem úgy "zsiborog". És hol jobban, hol kevésbé. A cicim is fáj nagyon-nagyon 4 napja. Voltatok már így? És ha igen, lett belőle baba?
2009. jan. 22. 16:56
5/5 anonim válasza:
Az első babánál igen így éreztem, sajnos őt elvesztettem, nem akart minket (már nagyocska volt:()
A második picikével csak a késés mutatta, hogy babás vagyok, másnap biztos lett.
17heteske:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!