Szerintetek reménykedhetek még, vagy már biztos meg fog jönni?
Tegnap, amikor alacsony volt a hőm, már azt hittem megjön, mert nagyon erős derékfájásom és petefészek szúrkám volt, de mára minden elmúlt, csak a mellbimbó fájdalom maradt meg. Tegnap teszteltem egy 10-es érzékenységűvel, igaz du-án, de neg. lett.
Nagyon drukkolok neked is!
Nekem mindig 12 DPO-n szokott megjönni, remélem most nem fog.
köszönöm, írj majd ha lesz kedved hogy hogy alakult :-)
én most tesztet sem veszek hétvégéig nehogy kísértésbe essek olyan rossz csalódni!!
hát ha viszont nem jött még meg akkor van remény! nekem sincs még meg, de én már nem mérek mert a múlt hónapban ígéretes volt aztán mégis megjött:-(
remélem nálad nem így lesz!
Azért ne add fel? Nekem az első terhességemnél 10 inszemem és 1 lombikom volt, egyik sem sikerült. Aztán egyszer rá 1 évre megjött a mensim,csak az volt a fura, hogy nem görcsöltem, de ugyanolyan erősen megvolt, és poz.-at teszteltem.
Egyébként nekem még nem jött meg, a teszt továbbra is neg. Reménykedek még, neked is kitartás!
szia!
hát köszi megjött ma, most egy hétig tuti rossz kedvem lesz aztán megint reménykedni kezdek!
remélem nálad baba lesz!
majd írd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!