Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek reménykedhetek...

Szerintetek reménykedhetek még, vagy már biztos meg fog jönni?

Figyelt kérdés

Tegnap, amikor alacsony volt a hőm, már azt hittem megjön, mert nagyon erős derékfájásom és petefészek szúrkám volt, de mára minden elmúlt, csak a mellbimbó fájdalom maradt meg. Tegnap teszteltem egy 10-es érzékenységűvel, igaz du-án, de neg. lett.

[link]

2011. febr. 8. 10:08
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Valamiért nem jó a link.

Íme: [link]

2011. febr. 8. 10:10
 2/16 anonim ***** válasza:
Szia! Jókor voltatok együtt és még időd is van. Szorítok, hogy ne jöjjön meg. Ebből még bármi lehet! A következő napokban kiderül! Sok sikert!
2011. febr. 8. 10:25
 3/16 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy köszönöm. Most egy kis reményt adtál. Már 2 éve várunk rá, ez lenne a 2. babánk. Igaz az elsőre is 10 évet vártam. Köszi mégegyszer! :)
2011. febr. 8. 10:33
 4/16 anonim ***** válasza:
hú nagyon drukkolok én detto így vagyok!! a tüneteim is ezek és tegnap negatív lett délután a 10-es tesztem! 10-11-re nem várom!
2011. febr. 8. 10:57
 5/16 A kérdező kommentje:

Nagyon drukkolok neked is!

Nekem mindig 12 DPO-n szokott megjönni, remélem most nem fog.

2011. febr. 8. 10:59
 6/16 anonim ***** válasza:

köszönöm, írj majd ha lesz kedved hogy hogy alakult :-)

én most tesztet sem veszek hétvégéig nehogy kísértésbe essek olyan rossz csalódni!!

2011. febr. 8. 12:59
 7/16 A kérdező kommentje:

Mára feljebb ment a hőm,de a 10-es teszt neg.

[link]

2011. febr. 9. 06:48
 8/16 anonim ***** válasza:

hát ha viszont nem jött még meg akkor van remény! nekem sincs még meg, de én már nem mérek mert a múlt hónapban ígéretes volt aztán mégis megjött:-(

remélem nálad nem így lesz!

2011. febr. 9. 22:54
 9/16 A kérdező kommentje:

Azért ne add fel? Nekem az első terhességemnél 10 inszemem és 1 lombikom volt, egyik sem sikerült. Aztán egyszer rá 1 évre megjött a mensim,csak az volt a fura, hogy nem görcsöltem, de ugyanolyan erősen megvolt, és poz.-at teszteltem.

Egyébként nekem még nem jött meg, a teszt továbbra is neg. Reménykedek még, neked is kitartás!

2011. febr. 10. 06:50
 10/16 anonim ***** válasza:

szia!

hát köszi megjött ma, most egy hétig tuti rossz kedvem lesz aztán megint reménykedni kezdek!

remélem nálad baba lesz!

majd írd meg!

2011. febr. 10. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!