Peteérés után 11 nappal (11 dpo) reggeli HCG teszt negatív. Reménykedhetek még, vagy már biztos nincs baba?
Hááááááááát, nem igen lehet egy idő után mit írni az ilyen kérdésekre...
Ez egy olyan kérdés, és ne bántódj meg, de ha beírod a keresőbe pl. a reménykedhetek szót, akkor találsz legalább egy tucatot belőle...
De hogy válaszoljak is: PERSZE, hogy reménykedhetsz. Amíg meg nem jön, addig mindenképp.... és reméljük nem fog!!!
Ne haragudj, de ez egy nagyon-nagyon buta kérdés.
A terhességi teszteket az elmaradt menszesz után érdemes használni. Neked még se ki nem maradt, se meg nem jött a vérzésed, akkor meg minek írod le magadat?
Amúgy nekem a 10-es érzékenységű teszt 12 dpo-nál lett nagyon-nagyon halvány pozitív. Itt a kérdéseken meg azt szoktam javasolni, hogy 2 hétnél korábban senki se teszteljen, mert nem érdemes. Ahhoz, hogy a HCG mennyisége elérje a mérhető szintet, IDŐ kell.
Korán teszteltél.Nekem is mint az előző válaszolónak, a 12. dpo napon lett nagyon-nagyon halvány a 10-es tesztem.
Nyugalom, és kitartás, várj pár napot és ismételd ujra.
Drukk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!