Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek reménykedhetek...

Szerintetek reménykedhetek még, vagy már biztos meg fog jönni?

Figyelt kérdés

Tegnap, amikor alacsony volt a hőm, már azt hittem megjön, mert nagyon erős derékfájásom és petefészek szúrkám volt, de mára minden elmúlt, csak a mellbimbó fájdalom maradt meg. Tegnap teszteltem egy 10-es érzékenységűvel, igaz du-án, de neg. lett.

[link]

2011. febr. 8. 10:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem is leesett a hőm, sajna meg fog jönni. Ennek ellenére csináltam egy tesztet, ami poz. lett 1 perc után, de nem tudom hihetek-e neki, mert csak Medilab tesztem volt itthon és sajna sok álpoz.-at mutat (legalábbis ezt olvastam itt). Azért reménykedek!
2011. febr. 11. 06:49
 12/16 anonim ***** válasza:
no azért ez jól hangzik! remélem tényleg pozi, vegyél másik tesztet is!
2011. febr. 11. 10:29
 13/16 A kérdező kommentje:
Vettem Maria Romed tesztet, most csináltam meg, ez időn túl, de halvány poz.lett. Viszont egy kicsit megjött már a vérzésem, görcs még nincs, úgyhogy reménykedek. Reggel csinálok megint újakat.
2011. febr. 11. 14:29
 14/16 anonim ***** válasza:
ok, drukkolok!!!
2011. febr. 11. 23:54
 15/16 A kérdező kommentje:
Sajna rendesen megjött, görcsökkel. A ma reggeli teszt már halványabb, mint a tegnapi. Talán majd a köv. hónapban. Szurkolok mindkettőnknek és a köszi a biztatást!
2011. febr. 12. 09:29
 16/16 anonim ***** válasza:

sajnálom :-( igazán nincs mit én is köszönöm!

igen remélem!

2011. febr. 12. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!